Tokee-gekko

Tämmönen kaveri tuli tällä viikolla taas esiin talvipuutarhassa ja ilmeisesti tän kaverikin, kun kaksi eri kokoista näitä vissiin nähtiin. Neljä niitä alunperin talvipuutarhaan laitettiin. Ovat ihan pikkuisen kasvaneet vuosien varrella! Hyvin on kavereilla ruokaa riittänyt, kun ovat hyvässä lihassa. Ihan huippua kun talvipuutarhan liskot aina välillä tulevat esiinkin viidakkonsa keskeltä. :) Mää en edes muistanut näitä tokeita ennen kuin taas ilmestyivät patterin takaa esiin!

Tokeesta on viimeksi blogimerkintä vissiin 2009 vuoden lopusta ja silloin kaveri näytti tältä:

2 thoughts on “Tokee-gekko

  1. Katselin kuvia sun talvipuutarhasta. Wau! Tosi hieno! Hauskoja nuo liskot, nekö elelee siellä ihan omaa elämäänsä? Mitä ne syö?

    1. Oho, vähän näköjään kestänyt vastaamisessa… Juu, liskot elelevät talvipuutarhassa ihan omaa elämäänsä ja syövät hyönteisiä joita siellä elelee. Ollaan sinne viety kärpäsiä (toukkina, jotka ovat sitten kärpäsiksi muuttuneet) ja sirkkoja. Muuten siellä elelee kaikenlaisia pikkuöttiäisiä. Ihan kuin oikeassa luonnossa siis. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.