Mennään kirkkoa kattomaan!

Mennään kirkkoa kattomaan!

Lumi-Kukka on pitkän aikaa pyytänyt päästä kirkkoa katsomaan. Sen siitä saa kun elää jumalattomassa perheessä, niin kielletty hedelmä alkaa kiinnostaa. 😀 Haha, mutta juu vihdoin lauantaina oli sopiva sää ja sopivasti aikaa, niin mentiin kirkkoa katsomaan. 🙂 Pitäähän pikkulikan unelma toteuttaa! Tosin toi taitaa olla lähinnä pakkomielle, kun tänään taas se pyysi että mentäis kirkkoa kattomaan… 😉 Ei me sisälle asti menty, mutta mennään joku kerta, kun tiekirkossa on avoimet ovet vierailijoille. Eikä kirkko oo ahdistava mesta sillai, kun ajattelee sitä ihan matkailukohteena, historiallisena rakennuksena.

”Äiti, ota kuva!” Äitin sormi tosin vähän pilaa kuvaa, mutta otin kuvan kun likka poseerasi. 😉

Liikkuvasta kohteesta oli hankala ottaa poseerauskuvaa, mutta näkyy sitä kirkkoa takana.

Matkalla pomppimaan vesipisteen vieressä olevaan lammikkoon…

Kukkis ja kirkko.

Täytyy joskus koittaa saada sellanenkin yhteiskuva, jossa näkyy koko rakennus ja pikkulikka. Kun tää kirkkojuttu on niin in! Tuli tuolla hautausmaalla kävellessä mieleen, että vois olla ihan mielenkiintoista kierrellä eri paikkakuntien hautausmailla. Rauhallisia paikkoja täynnä historiaa. Ja tuosta puheenollen, mulla olis koneella kuvia Hietaniemen hautausmaaltakin, kunhan joskus edistyn niistä valitsemaan kuvia tänne. Tuli otettua aika läjä kuvia, kun siellä oli niin paljon kaikkea kiehtovaa kuvattavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.