Autoilua ja fillarointia

Mää en oikein tykkää yllätyksistä. Tai tykkään, riippuu yllätyksen laadusta. :) Tänään kuitenkin aamulla kuulin töissä että tänäänhän mennään käymään yhden yhteistyökumppanin luona ja sitten vielä katsomaan yhtä keittiötä, jonka anoppi mahdollisesti ostaisi. Just. Olis voinut olla kiva tietää jo eilen tuosta, mutta kumpikin asiasta sopinut osapuoli oletti että toinen olisi muakin asiasta infonnut. Nooh, lähdettiin vasta kahden aikaan ajelemaan, niin ehdin sopeutua ajatukseen. :D

Ja olihan tuo ihan kiva työpäivä, erilainen ainaskin. Eka ajeltiin tunti kissanpentutaloon (oi miten ihania pikkuisia pentuja siellä oli, vaikken kissaihminen olekaan niin paljon kuin koiraihminen, niin oli ne IHANIA!), sitten tunti ajelua koirataloon ja vielä tunti ajelua kotiin. Eläintalot on aina kivoja vierailupaikkoja! :) Ja saatiin yhteistyöhommelit räknättyä ja anoppi osti itelleen keittiön! Kaikki kaapistot ja kodinkoneet (iso jääkaappipakastin, asianpesukone, hella, mikro) naurettavan halvalla! Ehtona tosin että toi keittiö tullaan itse purkaamaan. Ne tulee sen tulevaan kotiin, sellanen vanha talo (muutaman sadan metrin päässä meiltä) jossa Villekin on asunut pikkuisena elämänsä ekat puolisentoista vuotta. :) Talo rempataan ja siitä tulee varmasti ihana mummon koti. <3

Autoon tuli kilometrejä 300 päivän aikana ja oli kiva ajella, kun oli mitä ihanin kesäisen tuntuinen päivä. Lämpömittari näytti +21°c ja aurinko porotti koko ajan. Oivoi, vaikka sadepäivätkin ja syksyn kirpsakkuus tuntuu kivalta, niin kyllä tällaiset kesäiset päivätkin on aivan mahtavia! Kotona olin seiskan aikaan ja hain vielä postista paketteja. Paketit on avattu ja työpöytä on täynnä uudesta myytävästä roinasta! On postikortteja, joulukortteja, magneetteja, tarroja ja kirjesettejä. Kyllä siis tekemistä riittäisi vaikka aamuun asti. :D Varsinkin niiden tuhannen joulukortin kanssa, jotka yhdessä paketissa ovat aivan sikinsokin missä sattuu pinoissa… Ehkäpä teen niistä suosiolla esim. 10 tai 20 kortin ylläripaketteja, kun mää luulen että muuten en saa niitä jouluun mennessä lajiteltua…

Nyt odotellaan että tuo kikkarapää malttaisi lähteä hammaspesun kautta nukkumaan ja sitten voisi ehkä pikkuisen hetken tehdä töitäkin. Ja pitää vielä illan kuntoilukin harrastaa, 20+ minuuttia paikallaan fillarointia. :) Se on kivaa, kun laittaa kuulokkeista hyvää musaa ja lähtee olohuonepolkupyöräretkelle. :) Tavoitteena kohottaa vähän kuntoa, että jaksaisi paremmin ulkonakin fillaroida, kunhan saadaan meiän fillareihin vaihdettua mummosatulat niitten karseitten maastopyöräsatuloiden tilalle. Nostan joka päivä tota fillarointiminuuttien määrää ainakin yhdellä – tosin vain tiettyyn rajaan asti. ;) Mutta kai se kunto tästä pikkuhiljaa kohenee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.