Lapsenhuone

Lapsenhuone

Mää siivosin eilen Kukkiksen huonetta, kun myytiin hoitopöytä (nyttemmin lipastona toiminut huonekalu) veljieni vaimojen pikkusiskolle, niin tuli sitten lisää lattiatilaakin pikkuihmisen huoneeseen. Päätin sitten että sänky siirtyy toiselle seinälle, liukumäki vaihtaa paikkaa ja muuta pientä. Lattiatilaa tuli paljon lisää, siis tilaa johon voi levittää leluja ja kirjoja…

Ovelta kuvattuna. Lattialla taas vähän sekamelskaa, kun likka sotkee sitä mukaa kun ite siivoaa.

Biltemasta löytynyt liitutaulu on aika suosittu piirustusjuttu. Haaveilen silti liitutaulumaali tai ”liitutauluseinäteippiratkaisusta”… tuskin ikinä mitään isompaa liitutaulujuttua tulee meille, mutta sellanen iso liitutauluseinä on aika hieno joka tapauksessa!

Hyllyä ei oikein voi siirtää mihinkään, mutta sitä voi koittaa välillä siivota.

Sängynvaltaaja. Deea nukkuu nykyään usein päiväuniaan tytön sängyssä. 🙂

Pitäisi seuraavaksi saada järjestykseen tytön vaatteet. Vaatekaappitilaa tuossa huoneessa on kivasti, mutta vaatteita on liian paljon. Tai siis pieneksi jääneitä vaatteitakin kummittelee kaapeissa, pitäisi joskus saada niitä lajiteltua ja laitettua myyntiin… Noi vaatehommat on vaan aika hankalia pikkutytön läsnäollessa. Se kun tahtoo tunkea omat sormensa aina jokaiseen soppaan… Tänäänkin pyykkisavottaa tehdessä tyttö koitti väkisin tulla auttamaan. Saatiin se onneksi lahjottua mustalla juomalla sohvalle kattomaan lastenohjelmia. Pahisvanhemmat, mutta joskus vain musta juoma auttaa.

Tämän päivän projektina vielä lelujen deletointi olohuoneesta. Niitä on sielläkin ihan liikaa, masentavaa. Miksi ihmeessä niitä leluja pitää aina raahata sylikaupalla olkkariin, kun ei se niillä yleensä edes siellä leiki, kunhan raahaa. Grr! Eikä auta vaikka joka ilta ne lelut kokoaisi leluarkkuun, jonka kehittelin olohuoneeseen, kun likan pitää ite aina päästä sinne arkkuun ja siinä sitten lentää lelut ympäri lattiaa, jotta likka ite mahtuu sinne arkun sisään. Mutta jospa me joskus taas saadaan olohuone leluvapaaksi alueeksi. Joskus 12 vuoden päästä vaikka?! 😉

Nyt tarttee taas keksiä jotain aktiviteettia tolle lapselle, joka on jo selvästi väsynyt, kun ei suostunut nukkumaan päiväunia. Se nukahti eilen 23:30 kahden tunnin nukutustaistelun jälkeen ja heräsi tänään 7:00. Että repikäähän siitä! Tänään ipana laitetaan sänkyyn viimeistään kahdeksalta. Piste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.