Ihana syksy!

Tällaisina päivinä, kun aurinko hellii ja luonto on vielä ihanan värikäs, syksy on kaikkein parhaimmillaan. Tänään tehtiin omalla mittapuullani pitkä kävelylenkki koko poppoon kesken. Etenemistahti on koirien ja välillä rattaista pois haluavan lapsen kassa sellaista kilometri vartissa. Ihan hyvä tahti sekin. Ehtiipä katsella luonnon kauneutta kun tarvii pysähdellä koirien ja lapsen takia. :)

Aika kaunista, eikö? Mää niin tahtoisin vaahteran omallekin tontille, vaikka niitä lehtiä sitten oliskin melkoisesti… mutta niin on tammessakin. Vaihtaisko kukaan kahta tosi isoa tammea vaikka keskikokoiseen vaahteraan? ;)

Lapsi sai tuossa muutama tunti sitten aikamoisen känkkäränkkäkohtauksen. Ruoka oli uunissa hautumassa ja odoteltiin että se kypsyisi ja lapsi päätti että hän haluaa juuri sillä sekunnilla jäätelöä. Ipana huusi ja potki ja hakkasi ja vääntelehti ja karjui sen jäätelönsä perään. Ei auttanut vaikka kuinka koitti sanoa että ekana syödään ruokaa ja sitten saa sitä jäätelöä. Rauhoittui se onneksi lopulta ja onneksi känkkäränkkä on vieraillut hyvin harvoin tässä talossa. Toistaiseksi. ;) Ja ruoan jälkeen me syötiin kinuskisuklaajäätelöä kinuskikastikkeella. Nam! (Terveisin entinen kinuskin inhoaja.)

Nyt on sauna lämpeemässä ja pian päästään parisuhdesaunaan! Ollaan oltu tosi huonoja saunojia siitä asti kun Kukkis syntyi ja kahdestaan varsinkaan ei olla pitkään aikaan saunottu. Nyt päästään kahdestaan äs-aa-uu-än-aa-aa-än!! Tuolla tavalla salakielellä piti miehelle päivällä ehdottaa saunomista, ettei lapsi änge mukaan, kun sitten se menee yhdeksi vesileikiksi. Kiukaaseen pitää koko ajan heittää vettä lisää ja silloin kun ei heitetä, pitää siellä löylyveden seassa uittaa itteensä. Kivaa sekin, mutta kivaa myös saada ottaa totaalisen rennosti. Ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.