Mielettömän mainio maanantai!

Jos jokainen viikko alkaisi niin kuin tämä kyseinen, liekö numeroltaan 40, niin elämä olisi lähes yhtä juhlaa! ;) Ensinnäkin, heti aamusta viritin perusnettiyhteyden rinnalle mökkitikkunetin, koska minä jumankekka halusin että edes joku nettiyhteys toimisi moitteettomasta klo 9:00. Tää meiän kotilaajakaista on toiminut entistä epävarmemmin sen jälkeen, kun se muuttui tavallisesta laajakaistasta kaapeliversioksi. Raivostuttavaa… Mutta, nettiyhteys toimi ja kellotin puhelimen analogisesta kellosta sitä hetkeä jolloin sekuntiviisari kiipesi numeron 12 kohdalle. Sillä hetkellä päivitin nettiselaimen ja tadaa – pääsin heti ilman mitään jonotusta ostamaan meille liput P!NKin toukokuiseen konserttiin. Siis mahtavaa! On niitä lippuja vieläkin yläkatsomoihin myynnissä, kun tuossa illalla vilkaisin, mutta me saatiin paikat lähempää lavaa kuin ikinä. Toivottavasti on sellaiset paikat, joista sitten jotain näkeekin. ;) Pink kun on sellainen artisti, jonka vimekertainen Suomen konsertti oli niin upea, että se ehkä jopa ylitti entisen suosikkini Phil Collinsin. Pink on yhtä juhlaa! Se uusi levykin on niin hyvä, että en malta odottaa toukokuuta! :)

Kun liput oli tukevasti takataskussa, lähdin viemään Lumkkaa (kuten hän itseään kutsuu) hoitoon ja postikasaa postiin. Sain matkaan taas muutakan kilon tilauksia ja kaksi kirjettä. Jee! Ja sitten lähdin huristelemaan kohti Raumaa ja ihanaa Piaa. Me oltiin päätetty viime viikolla, että jospa pidettäisiin maanantaina akkojen ostoshullutuspäivä. Mua ei kovin paljon tarvinnut ylipuhua, hihi. Pähkäiltiin Rauma vai Pori, kunnes keksittiin että ei kumpikaan, vaan mennään Myllyyn Raisioon. Jes! Ei olla siellä oltu ikinä kahdestaan, joten jo oli aikakin! Sinne siis ja voi miten kiva päivä meillä oli! Meille iski ostomania, mutta ihan tarpeellisia juttuja ostettiin kumpikin. Pia tarvi kengät, takin ja housut (ja hatun ja jokusen paidan) ja mää tarvin Lumkalle ja itelleni käsineet (molemmille punaiset, toiselle nahkaiset ihanuudet) ja sitten mää heräteostin  hameen ja mekon ja jotain muuta pientä.

Myllyn jälkeen päätettiin vielä käydä Ikeassa, kun se ihan siinä puolentoista kilsan päässä sijaitsi. Olis vaan pitänyt olla fiksu ja iskeä aamulla koivet mukaviin poposiin… siis kyllä noilla mun korkokengillä pärjää hyvin työpäivän, kun lähinnä istuu pehvallaan tuolilla ja ihan normikauppareissut ei tuota mitään ongelmia, mutta kävelepä miljoona askelta päivän aikana ja ole koko ajan jalkojen päällä. Siis auts! Hiersi ja sattui niin julmetusti, että olin varmaan ruma näky Ikean loppumetreillä. ;D Mutku sattui ihan oikeesti jalkoihin. Ikeassa ei kuitenkaan kierrelty niitä huoneita, vaan mentiin suoraan romuosastolle. Sieltä mukaan tarttui alle kahden euron samis-sateenvarjot, pari lelua Lumkalle ja pari postikorttipakkausta itelleni. Niin ja hajukynttiläpakkaus, kun nyt on alkanut kynttiläaika – joka ilta on takan reunalla palamassa lauma tuikkuja. :)

Kotona olin ennen puolta kahdeksaa. Ihan pikkasen väsynyt olo ja jalat aivan poikki. Pikkulikan kanssa sitten yhdessä kurkittiin mitä äitin raahaamista pussukoista löytyi. Lumkka ilahtui ihan hurjasti Ikean hedelmäkorista, siis pehmohedelmiä. Niitä syötiin leikisti ite, laitettiin leikkiuuniin kypsymään, paistettiin ja keitettiin, tarjottiin isille ja äidille. Ihana!

Huomenna pääsee sitten taas töihinkin, tosin ei koko päiväksi, kun mää meen parturiin saamaan uuden tukan! Jee! Jo on elämä yhtä juhlaa, kun keskiviikkona puolestaan meille tulee 15 vuotta ensipususta eiku ensitapaamisesta. :) Kiva viikko!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.