Paska bloggaaja

Jep. Hiukan olen huonosti taas kirjoitellut mitään… Mutta oon mää hengissä. :) Tässä juuri odottelen että tuo pikkulikka nukahtaisi, niin pääsisin tekemään iltapalasämpylöitä. Katsokaas kun mää repäisin yksi ilta ja pyöräytin varmaan ekan kerran aikuisena sämpylöitä, jes! En ole muuta leipää sen jälkeen syönytkään, on ne niin hyviä! Ja ajattelin viikonlopun aikana tehdä mahdollisesti toisen satsin ja lisätä taikinaan vielä auringonkukansiemeniä, joita posti oli tällä viikolla tuonut.. Hassu mies tilaili muutamia siemeniä ja jotain teeaineksia jostain luomunettikaupasta :D Pitäähän niitä siis koklata.

Nyt se ipana tuntuu jo nukkuvan, niin mää meen tekeen safkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.