Näpertelyttää!

Mutta mää en osaa aloittaa mitään. Voi pahus! Tarttis saada Pia vähäksi aikaa vuokrattua askartelukaveriksi, niin johan varmaan jäisi putki päälle. ;D Siis kun mää en ymmärrä, miksen vain osaa kaivaa vaikka ajankohtaista jouluaskartelulaatikkoani tuolta esiin ja alkaa vaan tehdä kortteja. Eihän se voi olla niin vaikeaa?? Paitsi että tuntuu olevan. Höh ja pöh!

Oon mää silti kutonut! Nyt on jo pipo #4 puikottumassa! Tällä kertaa on hitaampi projekti, kun teen joustinneuletta 2o2n. Mää siis uskaltauduin sitäkin kokeilemaan! Eka kokeilu sillon ennen yhtään valmista pipoa kaatui siihen juostinneuleeseen, kun en osannut nähdä kumpaa mun pitäisi seuraavaksi tehdä ja kudoin pöyröpuikolla, niin laskeppa siinä sitten että kumman vuoro olikaan… Nyt teen sukkapuikoilla pipoani, niin siinä pystyy kontrolloimaan helpommin tekemisiään. On siinäkin silti yksi virhe, kaksi silmukkaa mennyt väärin, mutta en jaksa alkaa purkaa enkä stressaa sitä. Ei liian täydellistä tarvikaan tulla. ;) Kunhan saan oman piponi tehtyä, teen samanlaisen Kukkiksellekin. :)

Tämmönen tällä kertaa tulossa.

Ihanaa kun edes jotain teen käsilläni! Muuta kuin kirjoitan, tosin kirjoittaminenkin on jäänyt lähinnä postcrossing-foorumin päiväkirjaprojektiin kirjoitteluun… Nyt tosin ehkä alkaa muutakin edistystä tapahtua, kun lapsen unikoulu on ollut menestys (tänäänkin ysiltä sänkyyn ja nukahti heti) ja jää iltoihin omaa aikaa! :)

2 thoughts on “Näpertelyttää!

  1. Pialla on kyllä ihme taito saada näpertelylukot auki. ;D

    Ja pakko kommentoida tuota edellisen postauksen unikoulua. Ihan parasta! Unikoulu tuo mulle mieleen kiukuttelevia ja itkeviä lapsia sekä väsyneitä vanhempia mut ihana kuulla, että se voi toimia myös noin. Meillä on tuo nukahtaminen aikas vaikeaa, mutta jahka poika tuosta vähän kasvaa, niin varmasti yritetään unikoulua. :)

    1. Juu Pia on siinä ihan huippu, tai siis siinäkin! :D

      Meilläkin Kukkis oli vauvana sellanen että nukahti tyyliin joskus 1 aikaan yöllä vasta yöunille… Mutta kyllä se siitä kun lapsi vähän kasvaa, alkaa unetkin yleensä sujua paremmin. Ja tosiaan unikoulukin voi olla tosi helppoa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.