Unikoulutusta

Unikoulutusta

Lapsi pääsi eilen illalla unikoulutukseen. Sain sunnuntai-illan kahden tunnin nukutussessiosta tarpeekseni ja pyhää kiukkuangstia uhkuen tein päätöksen; meillä ei enää tuhlata iltoja nukuttamiseen. Piste.

Eilen oli sitten unikoulun eka oppitunti. Ilta oli ollut karmeaa uhmistelua ja edesslisyön vähiin jääneet yöunet varmaan vielä vaikutti ja toi lisää hulluutta kehiin. Peto oli irti! Mää jaksoin kasiin asti sitä riehujaa katsoa ja sitten iltapala+iltatoimet ja lapsi oli varttia yli kasin jo sängyssä. Pusut ja halit ja hyvät yöt, sitten lähdin sohvalle kutimieni luo ja jätin lapsen huoneen oven raolleen. Pari kertaa se sieltä äitiä huuteli ja sitten nukahti. Vau!

Tänään oli sitten koulutuspäivä numero 2. Lapsi oli illan tosi ihana ja kiltti, aivan maanantaihirviön vastakohta. Iltatoimeilu alkoi taas kahdeksalta ja sain likan sänkyyn vähän ennen yhdeksää. Taas vähän äitin huhuilua ja piti saada vielä housut jalkaan (nehän ei kelvanneet sillon kun hammaspesun jälkeen kysyin asiasta…) ja kun isi kävi housuttamassa tytön, tapahtui taas sellaista että sinne se nukahti ihan noin vain. Ja mää kun oon siirtänyt unikoulutusta kuukausia kun ajattelin etten jaksa sellasta tappelua… 😉

Täytyy sanoa että olen hämmentyneen onnellinen!! Toki toi voi muuttua taas erilaiseksi, mutta nyt pikkutyttö nukahtaa täydellisen ihanasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.