Apu

IMG_5131

Tapaninpäivä on sujunut mm. kauppani tilauksia keräillen ja hyvin paljolti vain chillaillen. Pupu nimeltään Apu chillaili sohvalla meiän kanssa, kun katteltiin Karvista. :) Tälle iltapäivälle on vielä tiedossa vanhempieni luo syömään menoa ja illalla tehdään mitä mieleen juolahtaa. Joulusaunakin on vielä käymättä, josko tänään?! :D

ei mennyt ihan putkeen. Kukkis kyllä meni sänkyyn joskus 20 vaille 10 (tunnin taistelun jälkeen), pelleili varmaan vajaa puoltuntia ennen kuin nukahti. Me ehdittiin syödä iltapalaa ja katsoa jakso Dexteriä, sitten mentiin sänkyyn lukemaan ja ei mennyt kauaa, kun Kukkis tuli meiän nukkumisrauhaa pilaamaan. Oli meinaan pikkasen levoton koko yön. Änki itteensä välillä peiton päälle, sitten taas peiton alle, pyöri ja potki. No, ainakin se heräs aamulla järkevämpään aikaan (tai siis herätettiin), niin ehkä tänään se nukahtaakin aiemmin.

Niistä joululahjoista en oo vielä edistynyt kuvia ottamaan, mutta koitan edistyä vielä tänään edes sen kuvien ottamisen verran. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.