Elämä voittaa taas :)

Meille iski perjantaina ipanan kanssa flunssa, jota tuo perheen isimies oli sairastellut jo alkuviikosta asti. Oli ihan odotettavaa, mutta silti otti päähän aika jonkun verran. Oli pakko ipana kiikuttaa jo ekana kuumepäivänä lääkärille saamaan lääkärintodistus, kun meiän piti pe-la yönä lentää katsomaan tämäntyyppisiä maisemia:

Lämpöä ja palmuja…

Ei sitten olla tällä hetkellä kattomassa palmuja, vaan perjantaina oli tällainen meininki:

Toi Coldrex ei kyllä ollut mun juttuni, vei kuumeen pois ehkä tunniksi ja sitten taas mentiin ja kiduttiin.

Ja eilinen päivä meni tällee:

KIpeä lapsi makoili sohvalla kipeän äitin sylissä.
Deea tuli välillä lämmittämään palelevaa ruhoa. :)

Eka kerta kun jouduttiin ulkomaanmatka peruuttamaan, että tulipa sekin koettua. Matkan peruuttaminen tuntuu onneksi kai olevan aika simppeliä. Skannattiin lääkärintodistus matkatoimistolle ja he sitten palauttavat meille matkan hinnan minustettuna jollain 180 euron matkatoimistokuluilla, jonka tosin saa takaisin vakuutusyhtiöstä. Sitten voikin alkaa pohtia uutta paikkaa ja aikaa tehdä korvaava reissu. Ja toivoa, että sille reissulle myös päästäisiin ;)

Tottahan toki tuo reissun peruuntuminen harmittaa, mutta minkä sille voi. Ja kipeenä on todellakin mukavampi olla kotona, kuin jossain kaukana kotoa. Eikä lentomatkasta kuumeisen lapsen ja kuumeisen äidin kanssa olis tullut kyllä kivaa… Siihen päälle vielä se, että koko kolmikko olisi yskinyt koneessa koko matkan, niin ei olis ollut hääviä. Onneksi olo on nyt sunnuntaina jo parempi, kumpikin naispuolinen heräsi aamulla kuumeettomana. Ja mun olo on paljon parempi, jaksaa muutakin kuin vain maata sohvalla. Ja yskiä limoja keuhkoistaan pihalle, kurkkukipuilla ja korvasärkyillä. Silti paaaaaljon parempi kuin eilen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.