Moi!

Mun on taas pitänyt monena iltana jotain kirjoitella, mutta en ole kirjoittanut, kuten näkyy. Nyt on pakko, jos saisi taas tekstiä aikaan tulevina päivinäkin. :) Oon ottanut kuviakin, joita voisi laittaa blogijuttuja piristämään, mutta eipä ole silti tekstiä irronnut. Tai en ole vain saanut aikaan. Laiska akka!

Mulla on nyt loma! Niin kuin kesäloma! Periaatteessa se loma alkaa vasta maanantaina, mutta en mää töissä ole istunut kahden viikon sisällä kuin kahtena päivänä vähän aikaa. Ja toinen noistakin kerroista meni lapsen kera. Ihanaa, kun saa nautiskella lomasta. On aikaa tehdä kaikkia juttuja (lapsen sallimissa rajoissa) ja saa vain hengailla kotona!

Jospa mää näytän niitä kuvia, joita oon ajatellut että tänne voisi lätkiä. Tulee jotain väriä tähänkin tarinointiin. :) Vaikka kuvat ei oo mitään huippulaatuisia, kun oon laiska ja räpsin kuvia lähinnä puhelimella.

Siivosin työpöytäni ja tuo siivous innosti askartelemaankin!
Siivosin työpöytäni ja tuo siivous innosti askartelemaankin! (Tuotoksista kuvaa myöhemmin…)
IMG_0101
Käytiin tiistaina Raumalla jouluostoksilla.
IMG_0104
Kun silmiin osui yksi kiva jutska, päätin ostaa sellaisen ja lähettää kirjeystävälleni. Vähän erilainen joulupaketti :)
IMG_0107
Raumalta löytyi täytettä kynttilälaatikkoonkin.
IMG_0112
Samoin löytyi ihana uusi päähine lapselle ja tummanpinkki pulkka!
IMG_0115
Kukkis tahtoi keskiviikko-iltana mennä puoli seiskan aikaan mummilaan leikkimään, ja kun sai luvan mennä, me selätettiin sillä aikaa komia pyykkivuori kaappeihin oikeille paikoilleen. Mukavan siistä, vaikka imuria ja moppia tuolle lattialle voisi vielä näyttää ennen joulua.
IMG_0116
Posti toi tänään itelleni joululahjaksi ihanan Uglydoll-mukin. Niin huippua!!! Mulla ei montaa kivaa mukia oo, tää on uusi kaakaomukisuosikki!!

Tommosia juttuja tässä viikossa. Huomenna haetaan joulukuusi, kinkku ja käydään vielä Raumalla. Siitä reissusta ehkä lisäinfoa tulossa, mikäli sieltä mukaan tarttuu jotain kivaa. ;) Joululahjoja pitää vielä pakkailla, tai siis saa pakkailla. Vasta on pakattu ihan muutama niiden lisäksi, jotka on jo toimitettu eteenpäin. Joulukortteja meille on tullut vasta ihan muutama hassu, jospa posti huomenna toisi sitten lisää. Tai sitten me ei vaan saada tänä vuonna kuin joku viis korttia?! :D

Mää aloin opiskella saksaa tuossa eilen aamulla yhden kivan tuntuisen nettisivun avustuksella. On pitkän aikaa kutkuttanut jotain opiskella ja kun sitte tuli vastaan tollanen juttu, niin mää sitten ajattelin koklata. Olisin italian valinnut, jos olisi ollut tarjolla, kun sitä olen osannutkin joskus ihan kivasti, mutta saksa on toinen kivan oloinen kieli. Sitä olen osannut ennestään ehkä joku 5-10 sanaa (lähempänä viittä varmaan) ja nyt reilun vuorokauden opiskelulla (tai siis oon siihen opiskeluun käyttänyt vajaa kaksi ja puoli tuntia) oon oppinut jo 30 sanaa tai pientä lausetta. Jee! Ihana huomata, että munkin muistiin jotain jää! Uuden oppiminen ja se onnistumisen tunne on ihan parasta tuossa opiskelussa! :) En tiedä kauanko jaksan innostua, mutta voi olla että jaksan pitempäänkin, kun tuosta tulee niin kiva olo.

Niitä askartelukuvia voisin koittaa saada tänne vaikka vielä tänään. :) Tai vaikka jo seuraavaksi, jos mun palveluksia ei vaadita toisaalla.

2 thoughts on “Moi!

  1. Toi sun uus muki on niiiiiiiiiiiii-in ihku! Tahtoo kanssa ? Kiitos hei aivan ihanasta joulukortista ja pahoitteluni, kun me ei tänä vuonna lähetetä Millan kanssa yhden yhtä korttia. Samaten mitään ”ylimääräisiä” joululahjoja ei tuu ostettua vaan ostan ainoastaan muutaman lahjan Millalle ja elukoille jotkut kivat. Meillä eletään melko köyhästi tänä vuonna, mutta ensi vuonna sitten jos muistaisin ihania ystäviäkin -kuten ennenkin. Eli en suinkaan oo siuta unohtanut ?

    1. Mää en voinut tota mukia vastustaa :) Oon noihin Uglydolleihin postikorttien välityksellä tutustunut ja meinasin menettää järkeni kun tuli vastaan kaikenlaisia oheistuotteita ;)

      Juu ei se mitään vaikkei joka joulu pysty kortteja tai muuta laittamaan. Ymmärrän ettei tuossa tilanteessa tosiaan oo liikaa rahaa. Mutta toivottavasti teille tulee kuitenkin mukava joulu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.