Unikoulutuksesta

Enhän mää oo muistanut siitä meiän unikoulutuksestakaan mitään kirjoitella. Mutta se homma meni taas kivuttomasti. Saatiin lapsi nukahtamaan taas nätisti järkevään aikaa omaan sänkyynsä, ei se edes yrittänyt sängystään karata tai mitään. Ja nukkui jokusen yön ihan kokonaankin heräämättä omassa sängyssään. Jee! Nyt on taas parina yönä herännyt siinä kolmen paikkeilla ja ollaan otettu se meiän väliin loppuyöksi (makuuhuoneessa on jo sille oma tyynykin, pitäisköhän huolestua…) ja siinä se on sitten nätisti nukkunut aamuun asti eikä ole pahemmin meiän nukkumista häirinnyt. Pitäisi toki tostakin tavasta päästä kokonaan pois, mutta kun mää en oo yleensä parin tunnin unien jälkeen mitenkään kauhean innokas menemään nukuttamaan tota ipanaa uudelleen omaan sänkyynsä. Oma nukkumiseni kärsii pahemman kerran, jos sen teen. Vaikka ipanan sais nukkumaan puolessa tunnissa (eli että uskaltaisin hiippailla takaisin omaan sänkyyn), mulla voi hyvin mennä vielä tunti tai kauemminkin ennen kuin nukahdan uudelleen. Ja mulle tulee helposti kamala olo jos mut revitään sängystä ylös vaikka pari-kolmen tunnin nukkumisen jälkeen. Eli kaikkein helpommalla pääsee, kun on vaan laiska…

2 thoughts on “Unikoulutuksesta

  1. Sama meillä tytsyn kanssa, että usein tulee yöllä viereen (samoin poikakin, ellei sitten jo nukahda siihen viereen;). Olen niin laiska etten ikimaailmassa jaksaisi keskellä yötä nukuttaa lasta omaan sänkyynsä, kun usein illallakin nukahdan ennen kuin lapsi viereisessä sängyssä! Ihailen niitä kun jaksaa nukuttaa, mutta ite en edes haaveile semmoisesta;). Onneks on vaan kaksi lasta ja 180cm sänky, kun muuten olis TOSI ahdasta monenakin yönä :). Oikein hyvää Joulua teidän perheelle!

    1. Hyvä kun on muitakin yölaiskoja äitejä ;) Meilläkin on onneksi leveä sänky ja onneksi vain yksi lapsi ja yksi pieni koira änkeämässä seuraksi. Isompi koira viihtyy onneksi lattialla. On silti välillä ahtaan tuntuista, kun koira on kiinni toisessa kyljessä ja lapsi toisessa, ei ole paljon tilaa pyöriä sängyssä :D

      Ihanaa joulun aikaa teidänkin perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.