Makuuhuoneen uudet ikkunanpeittimet

Hah, keksinpä hyvän nimityksen verhoille! :D Meillä on täällä kotona ollut aikojen alusta asti samat (tylsät) verhot ikkunoissa. Vain lapsen huoneessa on tapahtunut verhojen suhteen edistystä, siellä on jo kolmannet verhot menossa. Eli toiset mun valikoimat. Ja olohuoneessa on mun valikoima ja ompelema kappa, joka sekin tosin jo sietäisi vaihtua johonkin toiseen.

Nyt sitten päätin että kun lapsi sai uudet verhot huoneeseensa, niin kyllä mekin tarvitaan makuuhuoneeseen jotain piristettä. Tänään sain verhot silitettyä ja laitettua paikalleen. Tuli niin ihanan keväisen näköistä, mää rakastan värejä!

Tässä kuvassa näkyy tuolla oikealla pikkuikkunassa jo uusi verho, mutta tuossa isossa vielä vanhat neutraalit tylsimykset.
Tässä kuvassa näkyy tuolla oikealla pikkuikkunassa jo uusi verho, mutta tuossa isossa vielä vanhat neutraalit tylsimykset.
Tässä näkyy uudet tulppaaniverhot, jotka tuovat niin uutta ilmettä koko huoneeseen!
Tässä näkyy uudet tulppaaniverhot, jotka tuovat niin uutta ilmettä koko huoneeseen!

Melkeinpä tekisi mieli alkaa opetella päiväpeiton käyttöä ja hankkia joku ihanan keväinen väriläiskä sängyn päälle. Ja siihen vielä jotain sopivan värisiä koristetyynyjä… Meillä kyllä on päiväpeitto, mutta se on joku maailman ankein vaaleenruskea tai kermanvalkoinen tai mikälie. Ei ihme vaikka se päiväpeitto  piileskelee jossain kaappien kätköissä, kun se on niin tylsä! Ja sen kaverina on pari yhtä mielikuvituksellisen väristä koristetyynyä. ;)

4 thoughts on “Makuuhuoneen uudet ikkunanpeittimet

  1. Noi verhot on tosi kiva ja heti tuli ihan erilainen tunnelma. Vielä kun oisit ottanu kuvan koko huoneesta ni ois nähny eron :) Uudet verhot piristää kyllä kummasti ja itse en malttais odottaa ollenkaan, että saan ostetuksi sellaiset verhot kuin haluan :)

    1. Juu vaikuttaa isosti tunnelmaan verhojen muutos. :) Koko huone ei ollut ihan valokuvattavassa kunnossa (pakkausmeininkiä) tuolloin, mutta pitää ottaa joku kerta kuva sillee että näkyy vaikka mahdollinen uus päiväpeittokin ;) Jos jostain löytyis joku kiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.