Pottailu(ttomuude)sta

Niin, meiän ipana 2v ja 9kk ei oikein digaa pottailua. Skidisti joskus suostuu moista välinettä käyttämään. Onneksi silmiin osui tänään tämä artikkeli:

Varhain aloitettu pottailu ­haitallista?

Se onkin siis niin, että ipana kasvattelee vielä rakkoaan rauhassa, eikä laiskuuttaan tai ilkeyttään tai uhmakkuuttaan välttele pottaa. ;) Mehän aloitettiin pottailu tosi aikaisin ja se on välillä mennytkin tosi hyvin, kunnes taas tulee taantuma kuten nyt. Aamuisin vaippa on kyllä lähes aina kuiva, että periaatteessa öisin voisi olla jo ilman vaippaa, mutta päiväsaikaan ei. Mutta jokainen kai oppii ajallaan eroon vaipoista. Meiän jälkeläinen keskittyy kattokaas muihin asioihin, niinku vaiks eri eläinlajien nimien opetteluun. Ja Steve Hodgesin neuvojen noudattamiseen. Nih!

Nyt on lounastauko ohi ja jatkan taas tilausten keräilyä ja pakkailua… Ne joululahjakuvatkin on kameran muistikortille asti jo päässeet, vielä kun siirrän ne koneelle ja laitan tänne jonkun kollaasin. :)

4 thoughts on “Pottailu(ttomuude)sta

  1. Tuohan olikin mielenkiintoinen artikkeli :)! Meillä kyllä yön jäljiltä on vaippa vielä ihan märkä, mutta päivisin menee ihan hienosti.. suurimmaksi osaksi. No, eipähän tartte sitten stressata ainakaan tuon artikkelin perusteella :D

        1. Asetetaan se kouluikä tavoitteeksi, hihi!

          Kiitos haasteesta, aloitin sen jo ja koitan saada valmiiksi ennen joulua. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.