Melkoinen postiperjantai

Ilahduin ihan hirmuisesti, kun postilaatikosta löytyi mulle kaksi postia. Eka jo nostatti ison hymyn naamalle, ihana sammakkopostikortti Saksasta. Ja kortti täynnä tekstiä! Tykkään! :)

 IMG_0704

Sitten avasin kirjekuoren, joka oli matkustanut Japanista asti. Kun avasin kuoren, suu vain loksahti auki ja tuli melkein itku! Siis tämän vuoksi mää rakastan postcrossailua ja foorumin puolella hippailua! Tämä lähetys tuli ”Drive away grey coulds!” -hipasta. Ja toi kuoren sisältö todella ajoi taivaalta kaikki pilvet pois ja perjantaistani tulikin aurinkoinen päivä! :)

Kirjepapeita ja kuoria.
Kirjepapeita ja kuoria.
Hirmuinen läjä ihania tarroja!
Hirmuinen läjä ihania tarroja!
Ja postikortteja, suosikkejani nuo kolme sammakkokorttia.
Ja postikortteja, suosikkejani nuo kolme sammakkokorttia.

Nyt kun sain itse näin ihanan postiyllärin, on varmaan viikonlopun aikana pakko taas hippailla lisää… On niin ihana lähettää tuntemattomille ihmisille postikortteja ja muuta kivaa! Ja ihana on myös löytää omasta postilaatikosta jotain kivaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.