12 kirjaa ja 52 elokuvaa

12 kirjaa ja 52 elokuvaa

Tuo otsikko kertookin tälle vuodelle asettamani tavoitteen, joka olisi niin hieno saavuttaa! Tällä hetkellä ollaan vielä hyvällä mallilla, kun kirjoja on kasassa kolme ja neljäs on puolessa välissä. Saan sen ihan varmasti luettua huhtikuun aikana. Ja elokuvien suhteen on myös hyvä tilanne, nyt niitä on kasassa 15 ja ollaan vasta viikolla 14, eli oon jopa vähän edellä elokuva per viikko tavoitettani. Tuota elokuvajuttua helpottaakseni otin joskus reilu viikko sitten taas Netflixin käyttöön ja on sieltä jo tullut katsottua 7 elokuvaa. 🙂 Ite tykkään tuosta Netflixistä ja yksi tosi iso etu on se, kun se on AppleTV:n valikoissakin, niin voi ilman tietokonetta kattoa suoraan telkkaristakin niitä. Voihan sitä kuukauden tai kahden jälkeen kokeilla jotain toista vastaavaa palvelua, jos tuosta alkaa valikoimat loppua – tosin epäilen sitä kun siellä on mulle aika paljon ennennäkemätöntä matskua.

Nyt on ilmeisesti suht uutena palveluna avattu Filmnet, joka myös tarjoaa sarjoja ja leffoja. Eka kuukausi maksaisi vain huikeat 10 senttiä, niin ehkä sitäkin pitää koklata. 🙂 Ei tule suurta taloudellista ahdinkoa, jos se onkin ihan tyhmä palvelu. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.