Intohimona skräppäys 13 – askartelusaldoa

Vietin viikonlopun Vuosaaressa ihan huippuhyvässä seurassa ihan huippukivaa aikaa viettäen. En ole ennen ollut noin isossa askartelutapahtumassa, kerran vain Hämeenlinnassa askartelutapahtumassa, joka oli sekin mulla iso kokemus, mutta nyt vasta olikin!

Aloitin askarteluni kirjekuorilla, kun niitä on helppo tehdä tollee pitkän askartelujumituksen jälkeen. :) Sainpas sitten kolme kirjekuorta yhteensä tehtyä. Käytin apuna jostain Kiinasta hommattua puista sabluunaa, sen avulla sain kuoren aihion piiirrettyä paperille, sitten taittelu, kasaus ja koristelu. Tuli kivoja, saas nähdä miten maltan niitä edes käyttää. ;)

Palloja ja kukka.
Palloja ja kukka.
Raitoja ja kukka.
Raitoja ja kukka.
Raitoja ja perhonen.
Raitoja ja perhonen.

Sitten tein myös kaksi korttia ennen kuin uskaltauduin skräppäilemään. :)

Suloinen nallekortti.
Suloinen nallekortti.

 

Ilmapallokortti.
Ilmapallokortti.

Ja sitten sitä skräppäilyä. Mun tyylini on melko simppeli korteissakin, niin samanlainen se on lienee sitten skräppäilyssäkin. En vielä ainakaan osaa tehdä mitään hirmuisen runsaita sivuja. Mutta tykkään omasta tyylistäni! Tässä ekana tapahtumasta ostamaani Smash-bookin tekemäni sivu.

Sivulla oli valmiina painettuna nuo isot pisarat ja nuo kaksi sanaa. Lisäsin valokuvan Gran Canarian myrskyiseltä illalta ja pieniä pisaroita. Niin ja tuon kukkakoristeen. Tästä tuli kiva!
Sivulla oli valmiina painettuna nuo isot pisarat ja nuo kaksi sanaa. Lisäsin valokuvan Gran Canarian myrskyiseltä illalta ja pieniä pisaroita. Niin ja tuon kukkakoristeen. Tästä tuli kiva!

Laitan siitä Smash-bookista vielä lisää kuvia, siis näyttääkseni millainen se kirja on. Enempää en siihen vielä itse ole saanut mitään tehtyä, mutta luulenpa että siihenkin on helppo innostua… ;)

Sain mukanani olleita Gran Canarian kuvia selatessani idean tehdä Lumi-Kukalle eläinkirjan. Laittaa siihen kuvia eläimistä, joita ollaan itse nähty niin kotimaassa kuin maailmallakin. Ja olen niin iloinen, kun kekkasin sen idean! Kirjasta tulee ihana!

Ihan eka sivu, mainio oranki, joka hymyili meille. :)
Ihan eka sivu, mainio oranki, joka hymyili meille. :)
IMG_20130422_0007
Sitten mangustit, nää on niin symppiksiä eläimiä!
IMG_20130422_0008
Pelikaanit oli myös kivoja, niistä olikin eniten kuvia mistä valita. :)
IMG_20130422_0009
Perhoset ja perhosta katseleva pikkutyttönen. :)
IMG_20130422_0010
Alligaattori oli aika veikeän näköinen kaveri. Ja sen kaveriksi samalle sivulle pääsi sammakko.
Tää kotka on aika komea otus!
Tää kotka on aika komea otus!
IMG_20130422_0012
Lampaat nähtiin vuoristossa.
IMG_20130422_0013
Nää papukaijat oli ihanan värikkäitä ja inspiroivia skräpätä! :) Tää on mun suosikkisivuni tähän mennessä!
IMG_20130422_0014
Tämän huuhkajan tein tässä tämän illan aikana kotona, jes! Ihana kun kotonakin oon saanut jo vähän aikaan! :)

Sellasia juttuja sain aikaan viikonlopun aikana. Olisipa tuollaisia viikonloppuja enemmänkin, oli niin mahtavaa vain keskittyä siihen askarteluun. Lauantaina puuhasteltiin aamukymmenestä yöllä melkein puoli kahteen asti ja sunnuntaina noin kymmenestä noin neljään asti. Oi että, niin kiva askarrella ilman mitään keskeytyksiä! Kotona ei ikinä saisi sellaista rauhaa ja siitä seurasta sai niin paljon energiaa ja hyvää mieltä! Kiitos askartelevat ystäväni, niin vanhat kuin uudet!

2 thoughts on “Intohimona skräppäys 13 – askartelusaldoa

  1. Aivan mielettömiä juttuja kyllä sait aikaiseksi. Kivaa kun ostit Smash-bookin. Määki haluun alkaa omaani jo täyttää vihdoin. Toi sun taktiikka, kirjekuorista aloittamisesta, korttien kautta skräpäytykseen on tosi kätevä. Ja miten hienosti sulla toi skräpändeeros lähtikin liikkeelle. Tosi mahtavia noi lemmikkikirjan sivut!

    1. Kiitti Pia – mutta ihmekös tuo kun oli aika mieletöntä seuraa! :) Mää oon sulle ikuisesti kiitollinen kun pyysit mut mukaasi, meillä oli niin hyvä reissuporukka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.