Päivä #6 taimistossa

Hieman ehkä liioiteltu tuo taimisto-sana, mutta olkoot. ;) Tänään on taas tullut uutta itämistä, jipii! Nyt on salaatin ja avomaakurkun lisäksi alkanut itää sokeriherne, isoauringonkukka ja köynnöskrassi. Kasvaisivat nyt nopsaan siihen mittaan että niitä voisi valokuvata! :D Myös ohra voi oikein hyvin ja ruoho myös. Melkein ehtivät pääsiäiseksi…

Mää saatan huomenna soitella lääkäriaikaa itelleni, kun tänään on alkanut otsaonteloon sattua. Ei kiva jos tulee joku mehevä tulehdus ja sit mun kalloon porataan reikä ja kaikkee kivaa. Apua! Jos huomenna vielä sattuu tähän malliin, meen pyytään jotain lääkekuuria. Ei oo ikinä ollut edes poskiontelutulehdusta, niin toivotaan ettei nytkään tuu moista otsaonteloon.

2 thoughts on “Päivä #6 taimistossa

  1. Mun tomaatintaimet on alkaneet kasvaa ihan hillittömästi, pelkään että olen sittenkin kylvänyt ne liian aikaisin.. Kun en tiedä milloin ne saan kasvihuoneeseen siirrettyä, täällä on vielä kauheesti lunta!!

    Kurkkua ja muita en ole vielä uskaltanut edes kylvää, yritän malttaa.. :)

    1. Mullakin on aika paljon taimet innostuneet kasvamaan, pitääkin muistaa ottaa kuva ja laittaa tänne näytille. :) Mun tomaatit on vielä hyvin pieniä ja mää varmaan ehdin murhatakin ne ennen kesää… ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.