Postcrossailututtaa

Tänään on taas postcrossailututtanut oikein isosti. Kortteja on tullut kirjoiteltua pitkin päivää. Enemmän ulkona kuin sisällä. Ja aina kun olen ajatellut että tää on nyt viimeinen, oon ottanut vielä yhden osoitteen. Ja vielä yhden ;) Tänään on tullut vähän eksoottisempia maitakin – Intia, Etelä-Korea ja Kroatia. En ole noihin liikaa kortteja lähetellyt ennen. :) Ja taas on yksi kortti (Puolaan) kirjoitusta odottamassa, kun oli pakko ottaa vielä yksi osoite.

korttisiaggrge

Kyllä tää on niin mun harrastukseni, vaikka välillä tulee kuukausienkin taukoja jolloin ei kortteja lähettele. Pian on taas omassakin postilaatikossa jotain kivoja ylläreitä, kun aika hiljaista on muuten viime aikoina ollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.