Perjantaina ja maanantaina saapunutta

En vielä viikonlopun aikana muistanut laittaa kuvia perjantaina saapuneista posteista, joten laitan nyt perjantaina ja maanantain korttisaaliit. Aloitetaan swap-botin ”5 pc to 1 partner” -swapeista. Sain Saksasta mehevän kuorellisen kortteja.

Sammakkokortti oli parasta antia tässä korttimäärässä. Nuo muutkin eläinkortit on kivoja, vaikka tykkään ite enemmän eläinkorteista ilman tekstiä.
Sammakkokortti oli parasta antia tässä korttimäärässä. Nuo muutkin eläinkortit on kivoja, vaikka tykkään ite enemmän eläinkorteista ilman tekstiä.

Toisen samannimisen swapin kuoren sain Koreasta, aika eksoottista. En muista oonko ennen sieltä postia saanutkaan. :)

Todisteaineistoa - Korea it is!
Todisteaineistoa – Korea it is!
Tässä ne kortit sieltä Koreasta. Taas jos saan avata sanaisen arkkuni, niin olisin mielellään enemmän halunnut ihan korealaisia kortteja. Mutta näistä suosikit on mustikat ja tuo yksi korealainen kortti. :)
Tässä ne kortit sieltä Koreasta. Taas jos saan avata sanaisen arkkuni, niin olisin mielellään enemmän halunnut ihan korealaisia kortteja. Mutta näistä suosikit on mustikat ja tuo yksi korealainen kortti. :)

Sain myös postcrossing-kortteja.

Venäjältä ja Ukrainasta.
Venäjältä ja Ukrainasta.
Sammakko Suomesta (ihana!), taidetta Las Vegasista (tää ei ollut postcrossing-kortti, siitä lisää myöhemmin) ja tuolit Kiinasta.
Sammakko Suomesta (ihana!), taidetta Las Vegasista (tää ei ollut postcrossing-kortti, siitä lisää myöhemmin) ja tuolit Kiinasta.

Niin, tuo yksi taidekortti tuossa ylläolevassa kuvassa. Se tuli mulle sendsomething.net -sivun kautta. Jossain törmäsin tuollaiseenkin sivustoon ja laitoinkin jokunen viikko sitten kortin menemään satunnaiselle ihmiselle sitä kautta. Tuon sivun idea on se, että kuka vain (pitää ekana toki rekisteröityä) voi lähettää random-ihmiselle kortin tai jotain muuta, mitä haluaakin ja mitä vastaanottaja profiilissaan kertookin. Oli kiva saada eka kortti sitä kautta! :)

Nää mun kuvat on aina vaan vähän rajoitteisia laadultaan, kun kuvaan näitä aina tässä mun hämärässä kotitoimistossani. Pitäisi joskus koittaa muistaa kuvata posteja ikkunan vieressä päivällä tai vaikka ulkona –  se vasta villiä olisi! :D Mua ärsyttää nää kuvat, mutta parempi kai nekin kuin ei mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.