Ikävä bloggailua…

Ikävä bloggailua…

Miksi mää oon ollut näin huono bloggailija taas… Tyhmä akka! En oo saanut postejakaan kuvattua, siis saapuneita, kun oon ollut laiska. Blaah. Kirjekuoria, omatekoisia, oon kuitenkin kameralla ahkerasti kuvannut. Testaan vaikuttaako kuvien laatuun se, jos ne kuvaa kameralla, ettei puhelimella. Mutta toisaalta tämä sössää skannatutkin kuvat, niin tuskin on vaikutusta... Mutta tässä kuvia kuorista!

Tää oli yksi mun suosikkikuoristani, nyt maltoin senkin laittaa matkaan. Ihan kotimaahan, mutten kerro minne, kun tää kuori oottaa vielä lähettämistä. ;)

Tää oli yksi mun suosikkikuoristani, nyt maltoin senkin laittaa matkaan. Ihan kotimaahan, mutten kerro minne, kun tää kuori oottaa vielä lähettämistä. 😉

Tällainen on lähtenyt Espanjaan.

Tällainen on lähtenyt Espanjaan.

Tällainen kotimaahan.

Tällainen kotimaahan. Tuo puupaperi on ihanaa!

Nam!

Nam!

Tämä oli mailart-swappiin swap-botissa. Aiheena oli mitä elokuu itselleen merkitsee. Mulle se merkitsee hyvin paljolti sellaista päivää kuin 4.8.2007 - hääpäiväämme. Tuo kuva taustalla on hääpäivänä otettu, kun ilta oli jo laskeutunut. Vastaanottaja tykkäsi tästä kovasti :)

Tämä oli mailart-swappiin swap-botissa. Aiheena oli mitä elokuu itselleen merkitsee. Mulle se merkitsee hyvin paljolti sellaista päivää kuin 4.8.2007 – hääpäiväämme. Tuo kuva taustalla on hääpäivänä otettu, kun ilta oli jo laskeutunut. Vastaanottaja tykkäsi tästä kovasti 🙂

Tässä vielä samasta kuoresta vähän yksityiskohtia.

Tässä vielä samasta kuoresta vähän yksityiskohtia.

Tämä matkusti

Tämä matkusti USA:an.

Ja tämä

Ja tämä ihan kotimaahan. Tää oli A5-kokoinen kuori.

Tämäkin Amerikkaan.

Tämäkin Amerikkaan. Ihana pisarapaperi!

Ja toinen pisarainen kuori.

Ja toinen pisarainen kuori meni Hong Kongiin.

Puut matkasivat

Puut matkasivat USA:an.

DSC03897

Pyykkinarut, ihania! Tämä kuori päätyi Saksaan.

DSC03895

Tämä matkusti kotimaan sisällä.

Tässä vielä yhden tarraswapin sisältö, aika kivoja tarroja!

Tässä vielä yhden tarraswapin sisältö, aika kivoja tarroja!

Ja loppuun vielä mun oma innovaationi! Postimerkit on aina olleet vähän hunningolla, yhdessä pinossa nuo arkit ja saa aina kaivella missä välillä on mitkäkin merkit. Nyt ne on tuossa työpöydän vastapäisellä seinällä helposti saatavilla tuollaisilla tarrakoukuilla kiinni! Samanlaisella koukulla on kalenterikin seinässä - ei tartte tehdä reikiä! :)

Ja loppuun vielä mun oma innovaationi! Postimerkit on aina olleet vähän hunningolla, yhdessä pinossa nuo arkit ja sai aina kaivella missä välillä on mitkäkin merkit. Nyt ne on tuossa työpöydän vastapäisellä seinällä helposti saatavilla tuollaisilla tarrakoukuilla kiinni! Samanlaisella koukulla on kalenterikin seinässä – ei tartte tehdä reikiä! 🙂

Kuvat on näköjään samaa suttua kuin tähänkin asti. Mää en käsitä! Blogin asetuksista ei oo löytänyt mitään kuvien laatuun viittaavaa asetusta. Ja photoshopissa ei voi vika olla, kun ihan samalla tavalla muokkaan kuvien kokoa kauppaani tulevissa tuotteissa. Eli ainoa vaihtoehto on vaan tää blogi ja joku juttu tässä. Kun vaan keksisi mikä. Ärsyttää tuollaiset mössökuvat.

2 Responses »

  1. vaude tosi ihania kaikki sun ite tekemät kuoret <3 mistä oot noita pisara- yms. papereita ostanut? 🙂 ne on vissii aika kestäviä et uskaltaa lähettää postissa 🙂

    • Kiitos! 🙂 Paperit on askartelukaupoista, ne on semmosia 30x30cm-kokoisia isoja arkkeja ja ovat tukevaa paperia. Oon näitä kuoria tehnyt myös niin, että ihan normivalkoisen kuoren päälle lättään paperit ja koristeet. Etten tee kaikkia kuoria alusta asti ite. Se on vielä nopeampaa kuoriaskartelua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.