Palanen mail arttia

Mulla oli eilen tosi kiva päivä, pidin VAPAAPÄIVÄN! Jes, harvinaista herkkua, nam! Starttasin auton klo 9, vein lapsen hoitoon ja lähdin ajamaan kohti Hämeenlinnaa. Viimeinen askartelusessio Hämeenlinnassa, kun seuraavan kerran meenkin rakkaimman ystäväni luo askartelemaan Raumalle. Hurraa! Ihanaa, maailman parasta, kun mun rakkain naiseni muuttaa lähemmäksi sieltä kahden tunnin ajomatkan päästä. Voidaan nähdä useammin ja askarrella paljon enemmän yhdessä! :) Eilen sitten askarreltiin tehokkaasti vajaa 8 tuntia, ihanaa! Mulla oli ajatuksena tehdä kirjekuorista pirtsakamman näköisiä eli se on sitä ”mail art” -touhua. Huippukivaa! Ja näin mää teinkin. Olikos niitä kuoria sitten iltakasilta 26 valmiina, että aika tehokas päivä oli! En vielä ole kuvia niistä kuorista ottanut, mutta näytän kuoren jonka väsäsin viikonloppuna ja laitoin tänään postiin. Tuo matkustaa Amerikkaan swap-botin yhdessä mail art-swapissa. Emmä tiiä oonko tuohon tyytyväinen, mutta ei se nyt kauheen rumakaan oo. :D Harkitsin kyllä uuden kuoren tekemistä, mutta enpä mää ite pahastuisi jos tän saisin omaan postilaatikkooni. Niin kai se on ihan hyvä.

Tällainen meni swappiin, jossa ei ollut mitään teemaa.
Tällainen meni swappiin, jossa ei ollut mitään teemaa. A5-kokoinen kuori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.