Kummitukset munivat

Kummitukset munivat

Huomasin aamulla, että meiän kummitussirkat ovat nyt alkaneet munia. Hurraa! 🙂 Pitää huomenna hakea hiekkaa ja laittaa sitä haudonta-astiaan ja kerätä munia sitten sinne hiekan päälle hautumaan. Hautominen voi kestää 2-6kk tai kauemminkin, lajista riippuen. Suht helppohoitoisia munat ovat, kunhan pitää kosteuden sopivana, niin saattaa jossain vaiheessa kevättä tai kesää ilmestyä kummitusvauvoja. 🙂 Vänkää!

Tänään askarreltiin ihkun Pian kera koko päivä. Ihana vapailu- ja rentoilupäivä! Tein pari joulukorttia ja sen jälkeen kortteja isi-ihmisille ja tuleville synttärisankareille. Joulukorteista voin jo kuvia näyttää seuraavassa postauksessa, muista korteista tulee kuvia sitten kun ne on vastaanottajillaan. Kivaa oli askarrella kivassa seurassa! 🙂 Tehtiin myös pieni kimppatilaus Glitter Potiin, jee! Hyvä syy nähdä taas pian, kun Pia halunnee aika pian sitten saada ne tilaamansa jutut. Tilaus lähtikin postiin heti tänään, tosi nopeeta toimintaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.