Ihania ilmaisia ladattavia askartelujuttuja

Mulla on keräilykohde, joka ei vie tilaa pöydältä tai hyllystä, mutta tuottaa silti suuresti iloa aina kun löytää jotain uutta kivaa. Kerään tietokoneen sisuksiin kaikkia ilmaisia tulostettavia askartelujuttuja. Pakettikortteja, lahjapapereita, koristeita, kortteja ja mitä kaikkea kivaa vastaan tuleekin. Löysin äsken kivan sivun, josta tuli mieleeni, että voisin parhaita löytöjäni jakaa täälläkin. :) Tämän kertainen löytö on The Elli Blog, josta löytyy paljon ihania juttuja! Kannattaa käydä kurkkaamassa, vaikka se voi myös olla vähän vaarallista. ;) Saattaa jäädä koukkuun, niin kuin mulle on käynyt jo kauan sitten vastaavien sivujen suhteen. Tuolta saa ladattua kamaa, kun ekana klikkaa pikkukuvaa, josta aukeaa uusi sivu ja sivun loppuosassa on latauslinkki. PDF:nä nuo yleensä ovat. Joten kivoja selaus- ja lataushetkiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.