Omatekoinen kirjanmerkki

Omatekoinen kirjanmerkki

Oltiin viikko netittä reissussa, siitä kuvia ja tunnelmia myöhemmin, mutta pakko nyt vähän päästä purkamaan bloggailuintoa. 🙂 Rakkain akkaseni Pia täytti vuosia tuossa tiistaina ja halusin antaa lahjaksi jotain omatekoista. Käsityöihmisenä Pia varmasti arvostaisi omin kätösin tehtyä juttua. Kun muistikirjahullu akka tykkää käyttää muistikirjoissaankin kirjanmerkkejä, niin syntyi tällainen lahja:

Ihana Petteri Kaniini!

Ihana Petteri Kaniini!

Oli niin ihana saada pitkästä aikaa ristipistotyö tehtyä alusta loppuun muutaman päivän aikana! 🙂 Jälkipistot eli nuo ääriviivat oli ärsyttäviä, kun ne oli niin hankalia (ei todellakaan menneet nätisti kankaan reiästä toiseen, vaan ihan miten sattuu), mutta tästä tuli tosi ihana! Kauaa en sitä ehtinyt hiplailla valmiina, kun se piti jo paketoida Pian joulukalenteriin synttäripäivän luukkuun. 🙂

Jos jotakuta kiinnostaa, niin tää pakkaus löytyy ainakin täältä. Jätin narujutun pois tuosta kirjanmerkistä (sen joka näkyy tuolla linkissä), kun se oli musta vaan jotenkin kökkö enkä osannut sitä asetella mitenkään fiksusti. Tuolla Sew and so -kaupassa on kyllä ihan hillittömät ristipistotyövalikoimat ja toimitus on nopea. Vaikka yleensä suosin kotimaisia kauppoja näissä ristipistohankinnoissa, välillä on pakko karata tuonne, kun kaikkea himoitsemaansa ei Suomesta löydä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.