Soutelemassa

Vietiin häälahjasoutuveneemme Koskeljärvelle muutama viikko sitten ja ollaan sen jälkeen kolmesti jo käyty soutelemassa. Ekalla kerralla sää oli aivan täydellisen ihana, kun oli lämmintä ja tuuletonta. Kaikki paikat täynnä lintuja ja sudenkorentoja. Silloinhan ei tietenkään ollut kameraa mukana – höööh! Sen kerran jälkeen ei ole ollut tyyntä eikä niin lämmintä, mutta ihan ok soutukeliä kuitenkin. Harmi vaan kun niitä sudenkorentoja ei ole näkynyt sen tuulen takia. Mutta onneksi kesää on vielä paljon jäljellä ja väkisin kai kauniita kesäpäiviäkin riittää. Joka kerta ollaan oltu tuolla järvellä ihan kolmestaan omassa rauhassamme. Aika ihanaa! Ja tässä muutama kuva kahdelta jälkimmäiseltä reissulta. Tänään siellä viimeksi siis käytiin.

Kotkan lentelyä.
Kotkan lentelyä.
Airo.
Airo.
Ulpukka.
Ulpukka.
Jonkun muun vene.
Jonkun muun vene.

2 thoughts on “Soutelemassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.