Valmistumiskortti Pialle

Rakkain ystäväakkani valmistui koulustaan ja mun piti tehdä joku mahdollisesti käsityö/askarteluaiheinen kortti hänelle. Mutta huomasinpa eilen aamulla korttia tehdessäni, että mähän asettelin korttipohjan päälle kukkia ja perhosta – siispä syntyi kesäinen kukkaperhoskortti. Ehkei haittaa vaikkei se sellanen käsityöaiheinen ollutkaan. :) Lahjaksi annoin läjän erinäisiä kivoja juttuja, joista Pia tykännee – tarroja, kirjepapereita, teippejä, postikortteja ja sellasta. :)

Kortti näytti tältä.
Kortti näytti tältä.
Tässä sivulta.
Tässä sivulta.
Ja vielä toiselta sivulta.
Ja vielä toiselta sivulta.

Tykkäsin kyllä ite tästä aikaansaannoksestani ja sain sen hyvillä mielin antaa ystävälleni. :) Kivat juhlat oli eilen! Tää kesäkuu onkin meiän mittakaavassa yhtä juhlaa, kun viikko sitten oli kummitytön rippijuhlat, nyt oli nuo valmistujaiset, sitten on juhannus ja kesäkuun vika viikonloppu juhlitaan vuoden ikäistä veljenpoikaa. Kiva tehdä välillä sitten poikakorttikin! :)

2 thoughts on “Valmistumiskortti Pialle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.