Hirmuinen lukuinto

Hirmuinen lukuinto

IMG_6655Muhun iski sen erämökkiviikon aikana lukutoukkatauti. Luen ja luen ja luen. Ahmin kirjoja toisensa jälkeen. Kivaa! Ei tätä lukuhimoa enää omilla kirjoilla pysty ylläpitämään, niin löysin sitten taas pitkästä aikaa kirjaston. Voi miten kivaa siellä kirjaston hyllyjen välissä onkin kävellä ja etsiä lukemista joko ihan satunnaisella otannalla tai kävellä lista kädessä ja etsiä tiettyjä kirjoja. Kävin viime viikolla tiistaina ekan kerran kirjastossa, sitten perjantaina ja nyt taas tänään maanantaina. Mutta kun luetuttaa! Lapsikin lainaa samalla kirjoja ja niitä luetaan iltasaduiksi ja muutenkin. Ei tartte lukea enää niitä samoja kirjoja omasta hyllystä, niin on iltasatuilukin mielekkäämpää. 🙂 Olen ollut huono kirjaston käyttäjä viime vuosina, kun olen kuvitellut etten ehdi lukea yhtä kirjaa kuukauden aikana. Enkä varmaan olisi ehtinytkään, kun luin vain lähinnä ennen nukkumaanmenoa. Nyt luen pitkin päivää ja välillä yölläkin. Juuri viime yönä heräsin viiden aikaan enkä saanut nukuttua uudelleen, niinpä luin puhelimen taskulampun valossa yhden kirjan loppuun. En viittinyt yövaloa päälle laittaa, ettei ukkeli tai vieraileva tähti (=ipana) häiriintyneet valosta. Kirjan jälkeen pian taas tulikin uni uudelleen. Kyllä lukeminen on kivaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.