Syyskuun eka

Oli jo aamulla ihanan energinen olo kun tepastelin aamulenkillä koiran kera. Aurinko paisteli ja Kaija Koo lauleli korvissa. :) Ja sama olo jatkui koko työpäivän ajan. Työt sujui mukavasti BB-talon höpinöitä kuunnellen. Töitten jälkeen vein tilaukset postiin ja koska oli postimerkkipula, silmiin osui uudet Duudson-merkit. Ne on kivoja! Ja priority-tarrat arkissa myös, kun niissä lukee ”mahrottoman tärkiä” ja ”hirmuusen tärkiä”! :D

Ihanan pirtsakka arkki!
Ihanan pirtsakka arkki!

Postin jälkeen käytiin Tokmannilla, kun just viimeviikolla puhelin Villelle, että sitten kun jossain on sellanen tyyliin kolme kasvia kympillä -tarjous, niin mää haluan ostaa uusia viherkasveja. Tänäänhän sellanen tarjous oli ja vaikka valikoima oli pieni (neljä ei kasvia mistä valita) niin mää ostin silti ne kolme kasvia. Kahvi meillä on ennestäänkin, mutta se on silti kiva kasvi, niin ostin sellasen. Ja sitten löytyi taskujuoru (suloinen nimi!) ja liisantyyny. Pitää suojaruukut noilla valikoida ja sitten ehkä ottaa vähän paremmat kuvatkin, kuin tuo hämärässä otettu tyhmä salamakuva. ;)

Uusi kolmikko liittyi kasviperheeseen.
Uusi kolmikko liittyi kasviperheeseen.

Sitten suunnattiin auton nenä kohti metsää. :) Tavoitteena oli saada kerättyä ämpärillinen pihlajanmarjoja (lintujen talviruokintaa varten kokeillaan niitä) ja kasa vadelman oksia, jotta kummitussirkoilla olisi syötävää talvella. On meillä vieläkin pakkasessa lehtiä viimetalveksi varatuista eväistä, mutta nyt meillä on neljä syöjää, niin pitää olla kunnon varastot. :) Marjat ja lehdet pitää tänään vielä pakastaa annospusseissa, kivaa iltapuuhaa. :)

Pieni apulainen :) (Niin, se leikkasi muutama viikko sitten ite tukkansa lyhyeksi...)
Pieni apulainen :) (Niin, se leikkasi muutama viikko sitten ite tukkansa lyhyeksi…)
Ihania marjarykelmiä!
Ihania marjarykelmiä!
Meheviä terttuja!
Meheviä terttuja!

Löydettiinpä myös sisilisko, jota Kukkis aikansa katseli muovisessa boksissa ja sitten se päästettiin vapauteen takaisin. :)

Pikkuinen söpönen.
Pikkuinen söpönen.

2 thoughts on “Syyskuun eka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.