Yksi kirja ja yksi huivi

Tämä päivä on mennyt hyvin rennosti. Aamupäivällä kaivoin yhden aarrelaatikon kodinhoitohuoneesta. Aloin vain katsoa mitä lankoja ja puikkoja+koukkuja mulla on yhdessä korissa. Ja sitten aloin miettiä mitähän sen korin alla olevassa pahvilaatikossa mahtaa olla… Yllätys oli melko ihana, kun löysin laatikollisen lankoja ja puikkoja ja koukkuja! Jee! Kannattaa tehdä tuollaisia aarrelaatikoita itelleen ylläriksi. :D En tiiä kuinka kauan ne jutut on siellä piilossa olleet, mutta eipä ainakaan tarvi murehtia ettei mulla oo missään tallella noita virkkuukoukkuja tai kutimia.

Laatikosta löytyi myös puoliksi neulottu huivi, jonka sitten tein tänään loppuun. Muutama tunti siinä meni, kun vähän yli metrin verran huivia tein. Siitä tuli varmaan aika tarkkaan kaksimetrinen, kun se on ehkä 20cm mua pidempi. Ja lankakin näyttää vielä kivalta, kun joskus jotkut keskenjääneet jutut jää ikuisesti kesken, kun lanka ei enää olekaan yhtään kivan näköistä.

Tähän kasaan meni 100g 100% polyamidia. Muovikuituhuivi. ;)
Tähän kasaan meni 100g 100% polyamidia. Muovikuituhuivi. ;)
Langan seassa on blingblingiä tuomassa jotain muovisuikaleita. Ihoa vasten tuo on ihan mukavan tuntuinen kuitenkin. :)
Langan seassa on blingblingiä tuomassa jotain muovisuikaleita. Ihoa vasten tuo on ihan mukavan tuntuinen kuitenkin. :)

Sain myös luettua kirjan, joka oli taas taattua Sophie Kinsellan laatuviihdettä. :) Odotan jo malttamattomana että saisin kirjastosta varaamani Anna-Leena Härkösen ”Kaikki oikein” luettavaksi. 19. päivä siinä on eräpäivä, niin ei kauaa pitäisi joutua enää odottamaan. Mutta on mulla sitä odotellessakin lukemista odottamassa, ettei tarvi lainata mitään muuta ennen sitä. Tällä viikolla en uskaltanut mennä kirjastossa käydessä kuin lastenkirjahyllyille, etten olisi sortunut lainaamaan lisää kirjoja. Näin jo jotain untakin, että jouduin lainauskieltoon, kun olin lainannut liian innokkaasti kirjoja. :D

Sophie Kinsella - Hääyöaie
Sophie Kinsella – Hääyöaie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.