Kaksi erilaista kukkaista

Tuli joku päivä Pinterestissä vastaan kivan simppeli kukkaisohje nauhasta taiteltuna ja ommeltuna. Otin ekan vähän leveämmän nauhan joka sattui nauhapurnukasta käteen osumaan ja tartuin hommaan. Ohje on täällä, venäjäksi, mutta eipä siinä tarvi muuta ymmärtää, kuin että leikkaa 5kpl esim. 7cm:n pituisia nauhan pätkiä ja tekee niille niin kuin kuva neuvoo.

Ja tänään päätin kokeilla virkata elämäni ekan kukan. Eka versio bambulangasta lensi roskiin, mutta toka versio Nallen Taika-langasta jäi henkiin. Ei kirjava lanka sovi ehkä oikein kukkaan, mutta se lanka nyt ekana osui käteeni. Halusin vain kokeilla saanko kukan näköisen kukan virkattua. Koitin ekana tavata ohjetta, mutta kun ei mennyt kaaliin, tämä suomeksi selostettu video pelasti. :)

Tämmöiset kukat syntyivät.
Tämmöiset kukat syntyivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.