Joulukortteja

Pientä kurkistusta joulukorttien maailmaan…

k
Värit on korteissa oikeesti voimakkaampia, nää on olevinaan tunnelmallisempia tällee vähän seepioituna. :D
k
Toinen kurkistus. Kortteja yhdistäväksi tekijäksi (ei ihan kaikkia, mutta melkein) voisi sanoa linnut. Linnut on ihania! :)

Olen tässä vuorokauden aikana nostanut kotitekoista joulukorttien lukumäärän neljästä kahteenkymmeneenseitsemään…! Jee, hyvä mää! Vielä tostai-iltana ajattelin, että en kyllä saa varmaan yhtään korttia enää tehtyä. 23 kortilla korttimäärä kuitenkin kasvoi ja noissa on tekstitkin jo sisällä, enää puuttuu kirjekuorien kirjoittaminen ja postimerkitys. Ja senkin yritän tehdä vielä tässä viikonlopun aikana. Uskomatonta! Yleensä teen kortit parin viimeisen illan aikana ja kirjoitan sinä päivinä, kun ne saa vimeistä päivää lähettää sillä halvemmalla hinnalla… Ja viime vuonna en lähettänyt kortteja juurikaan lainkaan. Tein kortteja kyllä viimetipassa, mutta mulla ei ole mitään hajua missä ne kortit edes on. Ehkä teen vielä lisääkin kortteja, mutta nyt on ainakin ”pakollinen” määrä valmiina! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.