Deean kuulumisia

Deean kuulumisia

Hiffasinpa tuossa, että en ole koko joulukuun aikana saanut tänne blogiin vielä yhtään mitään. 🙁 Pitää korjata tilanne nyt kun muistan, ettei jää kokonaan tyhjäksi tämä vuoden viimeinen kuukausi.

IMG_7182

Deea-koiruus täytti viime viikolla jo kunnioitettavat 9 vuotta. Hyvä Dee! 🙂 Tytsi oli myös elämänsä ekassa leikkauksessa muutama viikko sitten. Löydettiin Deeasta möykky ja vietiin sitten koira paikalliselle kunnaneläinlääkärille. No, eläinlääkäri vahvisti sen, että kyseessä on nisäkasvain ja kehotti röntgeeraamaan koiran, jotta varmistettaisiin ettei koiralla ole esim. keuhkoissa etäpesäkkeitä. En kyllä voinut uskoa että mitään etäpesäkkeitä missään olisi, kun tuo koira on niin kovin energinen ja terhakka ollut. Porissa tyyppi sitten kuvattiin ja täysin puhtaat kuvat olivat. Sitten tuon meidän kunnanlääkärin piti leikata se möntti pois, mutta kun lääkäri loukkasi kätensä, niin piti etsiä joku toinen lääkäri. Naapurikunnan lääkäri sitten operaation teki ja kaikki meni hyvin. Tikkejä koiruus sai mahaansa seitsemän kappaletta. Poistettiin ne isukkini kanssa sitten vajaan kahden viikon päästä. En ole ennen tikkejä poistanut ja ei se mitään kovinkaan helppoa hommaa ollut kun tikit oli niin tiukasti sidottu kiinni ihoon… Onneksi potilas oli totaalisen rauhallinen koko operaation ajan, kiltti tyttö. 🙂

IMG_7114Sillon leikkauksen jälkeen Deea oli ihan todella läheisyydenkaipuinen. Änkesi tötterö päässään aina ihan meihin ihmisiinsä kiinni. Nukkui koko yön sängyssä meiän kanssa (yleensä se vasta jossain vaiheessa yöllä tulee sänkyyn, jos tulee) ja oli vaan niin iholla koko ajan. 🙂 Tötteräaikansa jälkeen se läheisyysvaihe taisi jäädä päälle, kun nytkin Dee on tässä sohvalla ihan pehva mun pehvassa kiinni. Onhan tuo tyyppi aina viihtynyt ihmisten lähellä, mutta nykyään tuo koira on jatkuvasti ihan sylivauva. Yhden elokuvankin katsoin koira sylissä. 😀 Ja sängyssä meitä on monena yönä neljä, kun ekana sänkyyn tulee koira ja sitten vielä joskus aamuyöstä lapsi. Onneksi on leveä sänky! Lapsi sentään kysyy joka yö, että saako hän tulla sänkyyn. Koira vain tulee. 😉

Toivotaan että Deegiksellä on edessä vielä monenmonta yhteistä vuotta meidän kanssamme. On se niin ihana tyyppi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.