Heihei joulu!

IMG_7273Ihan kiva kun joulu on taas tältä vuodelta ohi. Ja seuraavaan on runsaasti aikaa. :) Kiva vähän jo palailla arkeen, tai tavalliseen viikonloppuelämään ehkä paremminkin vielä tässä vaiheessa. Kuinka mukavaa oli käydä ruokakaupassa ja ostaa muutakin ruokaa kuin jouluisia juttuja. On meillä vielä joulusapuskoitakin, ehkä niitä voisi huomenna taas maistella, mutta tänään ei olla niihin koskettu. Keitettiin riisiä ja wokattiin kanaa ja vihanneksia. Niin herkullista sapuskaa ja ihanaa vaihtelua kinkkuun, lanttulaatikkoon ja rosolliin! :) Joulusuklaatkin alkaa jo tulla korvista ulos, vaikken ole paljoo niitä edes syönyt. Mutta mulla on monta viikkoa ollut jo joku ihmeellinen karkki ei oikein maistu -olo. Ihmeellistä! :O Eilen illalla oli järjettömät sipsihimot, mutta eipä ne sipsitkään tänään sitten kauhean hyvin maistuneet (paitsi ehkä tuolle jälkikasvulle). On tää elämä hankalaa, kun herkut ei kelpaa. :D

IMG_7270Tämäkin päivä on ollut hyvin paljolti sohvalla loikoilua, telkkarin katsomista, Pinterestissä seikkailua (tekisi kyllä mieli alkaa jotain taas tehdäkin, eikä vain kerätä ideoita pääkoppaa täyteen), blogien lukemista, Instagramissa pyörimistä, torkkumista. On tämä joululomailu vaan kivaa puuhaa! :) Ei ole kiire minnekään, saa vain olla. Eikä tarvitse edes mennä töihin, tuohon alle kymmenen askeleen päähän tästä sohvalta. :D Maanantaina sitten palataan taas työpöydän ääreen. Huomisen saa vielä ottaa rennosti, Deeasta mallia ottaen. ;) Aika paljon deeamaista käytöstä olenkin harrastanut viime päivien aikana. Pää tyynyllä, viltti korvilla. Lapsikin on antanut aika rauhassa äidin laiskotella, kun se on niin tohkeissaan Littlest Pet Shopeistaan ja muista uusista joulupaketeista löytyneistä leluaarteistaan. Niitten parissa menee aika hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.