Jouluna 2014

Nyt on (onneksi) jouluhälinät taas takanapäin. Jes! Ei muuten mitään suurempia stressauksia, mutta se lahjojen paketointi on ihan pehvasta. Mää en tykkää siitä, paketeista tulee rumia kun en jaksa niihin ikinä panostaa (ja sehän aina jälkeenpäin harmittaa, kun omasta lahjakasasta löytyy nättejä paketteja) ja taas jätin paketoinnin aika viimetippaan (jolloin koko homma ärsyttää). Aloitin paketoinnin suur-urakan aatonaattona lapsen nukahdettua ja valmista oli joskus kahdentoista jälkeen seuraavan vuorokauden puolella. Voi kun joskus osaisi aloittaa sen paketoinin ajoissa, paketoisi vaikka sitä mukaa kun niitä lahjoja hankkii/tekee, niin sitten niihin paketteihin jaksaisi panostaa. Joo, unelmamaailmassa se kävisi noin. ;)

Kinkku tuli valmiiksi puolenyön aikaan, siis aatonaattona sekin uuniin heitettiin. Meillä menee kinkunpaisto aina niin, että mää hoputan ottamaan sitä kinkkua pois uunista ja ukkeli haluaa sitä siellä vielä pitää. Nytkin pidettiin sitä aika kauan, mutta silti olis ehkä voinut vähän kauemmin pitää. Sellanen kuiva kinkku on parasta, mutta nyt jäi vähän kosteaksi, mutta maku on silti mitä mainioin! Nam!

Tein myös elämäni ekan lanttulaatikon. Sen verran sitten oikaisin, että käytin valmista lanttusosetta. Ihan hyvää siitä tuli, mutta anopin versio oli parempaa, kun syötiin eilen molempia rinnakkain. Joku makuero niissä on, en kyllä tiiä mikä. Ja tehtiin myös rosollia ekaa kertaa ite, siitä tuli tosi hyvää! Ihan rosollin makuista. :D

Loppuun vielä muutamia kuvia aatonaatolta ja aatolta.

Lumi-Kukka otti kuvan omasta muovikuusestaan.
Lumi-Kukka otti kuvan omasta muovikuusestaan.
Tytsi nauttii lumesta :)
Tytsi nauttii lumesta :)
Lumiaurallakin on ollut hommia pihalla.
Lumiaurallakin on ollut hommia pihalla.
Ihana ihana valkoinen joulu!
Ihana ihana valkoinen joulu!
Mun lanttulaatikkoni uunissa.
Mun lanttulaatikkoni uunissa.
Lumi-Kukka ja mummuni Jokke-koira. Hyviä kavereita ovat. :)
Lumi-Kukka ja mummuni Jokke-koira. Hyviä kavereita ovat. :)
Hautausmaalla jouluaattona.
Hautausmaalla jouluaattona, käytiin viemässä haudalle kynttilä.
Kirkko.
Kirkko.
Ihana herkkupala, Pialta saatu neulatyyny!
Ihana herkkupala, Pialta saatu neulatyyny!
Mummun Jokke-koira :)
Mummun Jokke-koira :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.