Vuoden kolmanneksi viimeisen päivän Turkuretki

Tein sitten kuitenkin eilen illalla töitä, että sain tänään pitää vapaata puolesta päivästä eteenpäin. Kannatti – oli kiva puolivapaapäivä! :) Mummu vei lapsen ekaa kertaa (siis lapselle eka kerta) Hoploppiin Poriin ja me päätettiin sitten tehdä pieni pakkaspäivän parisuhderetki Turkuun. Ei me käyty kuin muutamassa paikassa, mm. kierrätyskeskuksessa, UFF-kaupassa ja aasialaisessa ruokakaupassa. Mutta oli kivaa! :) Kierrätyskeskus ei taaskaan pettänyt, löysin pari Coca-Cola -lasia kokoelmiini. Siis emmä oikeestaan niitä kerää, mutta kerään kuitenkin. Ja käytän myös. :)

Tuoliarmeija sieltä kierrätyskeskuksesta. Siinä olis ollut valinnanvaraa. :D
Tuoliarmeija sieltä kierrätyskeskuksesta. Siinä olis ollut valinnanvaraa. :D
Tätä varten autossa on mukitelineet - voi kuskata kotiin uusia laseja. ;)
Tätä varten autossa on mukitelineet – voi kuskata kotiin uusia laseja. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.