Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina – nam!

Pääsin Hopottajissa testaamaan Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa. Suklaataikina myydään pakasteena ja uskonpa ostavani tätä varastoon jatkossakin, jos tulee vaikka yllättävä tarve (tai himo) saada leivottua suklaaherkkuja. :) Tein ekasta taikinasta vadelma-suklaapiirakan, johon kokeilin laittaa päälle vielä liivatettakin. Siis kokeilin, tyyliin ekaa kertaa elämässäni, ja mokasin sen kanssa. Mutta ei se herkuttelua haittanut, tai vaikuttanut makuun. Tuli tosi herkullista vadelmapiirakkaa, lapsikin tykkäsi! Ja tuo pohja oli tosi kätsy käyttää, tunnin sulatus huoneenlämmössä, sitten vaan paineltiin taikina piirakkavuokaan. Paistoin sitä piirakkaa vain jonkun 10 minuuttia, halusin siitä mutakakkumaisen raakaa. Nam!

Toinen kokeilu oli sitten suklaacookiet. Meinasin ekana tehdä pähkinäversion, iskeä sinne taikinan sekaan suolapähkinää tai cashewia, koska melkein kaikille muille olen allerginen. Mutta sitten tuli mieleeni olla vähän erilainen nuori ja laittaakin pähkinän tilalle popcornia! Uujee, siitä tuli herkullista! Paistoin cookieita jonkun 8 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan ja siihen pehmenneeseen cookieen sitten iskin popcorneja. Tuli hauska ja herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa. Teen varmasti näitä joskus uudelleenkin, ehkä jalostan ideaa vielä eteenpäinkin.

Taikina on myös herkkua sellaisenaan, pakkohan sitä maistella oli… :)

Namnam!
Namnam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.