Avainnauhakoru ja mansikkakortti

Pitkäaikainen ystäväni kyseli multa olenko tehnyt avainnauhoja, niitä joissa voi roikottaa avaimia kaulassa. En ollut tehnyt. Mutta nyt olen! Ja oli niin kiva tehdä sellaista, että tekisi mieli tehdä lisääkin! Joko avainnauhakoruja tai sitten vain koruja. Mutta sitten pitäisi olla miljoona erilaista tarviketta ja välinettä ja helmeä ja mitä kaikkea… Tämän tein Pian (mun koruguruni) luona hänen avustuksellaan ja osittain hänen välineillään. Helmet olin ostanut ite ja tuon jutun mihin avaimet saa kiinni. Lähetin tämän ystävälleni, joka antaa tämän sitten lahjaksi eräälle toiselle. En kerro enempää, ettei yllätys paljastu. :)

IMG_8362 IMG_8363 IMG_8364 IMG_8365

Askartelin eilen pitkästä aikaa taas kortin. Swap-botin mansikkakorttivaihtoon. Kortista tuli kiva! Ihailen sitä vielä tässä pöydälläni, huomenna tai ylihuomenna tipautan postiin ja matkalle kohti Amerikkaa. Olen nyt osallistunut muihinkin korttivaihtoihin, joissa saa askarrella erilaisilla teemoilla kortteja. Seuraavaksi askartelen punaisen kortin. Sen jälkeen kortin, johon tulee parini nimi – Courtney. Kivoja aiheita! :)

IMG_8433

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.