Joulukortteilua

Hiphei! Olen elossa, vaikka bloggailuinto on ollut jossain piilossa. En ole lukenut muiden blogeja, enkä koskenut omaani. Enkä ole kyllä askarrellutkaan kuin ihan pari satunnaista korttia. Onneksi järkättiin Pian kanssa tämän viikon maanantaiksi treffit, niin saatiin askarreltua joulukortteja ja tänään olen jatkanut joulukorttiprojektia. Korttipohjat kyllä loppuivat kesken, mutta tilasin niitä ja kaksipuolista teippiä lisää Finnstamperilta. Niitä odotellessa, tässä kurkistuksia mun kortteihini… Ja alimmassa kuvassa on myös yksi epäjoulukortti. :)

IMG_8703 IMG_8704 IMG_8705 IMG_8706 IMG_8707 IMG_8708

2 thoughts on “Joulukortteilua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.