Isänpäivän puuhia

Iskänpäivää vietettiin tänään isiä lahjoen ja kakuttaen. Annettiin Lumi-Kukan kanssa lahjaksi isille salmiakkipusseja ja muistiinpanopaperia, tarpeeseen tuleva käytännöllinen lahja. Siis onhan salmiakkikin ihan peruselintarvike. ;) Toki myös kakku tehtiin. Mää hoidin muun osuuden, lapsi koristeli. Karkkikakku oli lapsen idea, joten sellainen me sitten tehtiin ja tuli hyvää!

Lapsi tekee, koira vahtii.
Lapsi tekee, koira vahtii.
IMG_8734
Laitoin kermavaahdon sekaan ruokalusikallisen sokeria ja toisen lusikallisen kaakaojuomajauhetta, tuli kivan väristä ja makuista vaahtoa. :) Tuo kaakaojuttu luki mun kotitalouden vihossani, johon olin jostain Aku Ankan keittokirjasta kirjoittanut Hansun lankeemus -nimisen kakun ohjeen. Hansun kakussa olisi välissä ollut suklaajätskiä, mutta jätskitäytteistä kakkua ei nyt viitsinyt tehdä kun ei sitä heti kuitenkaan saatu kolmestaan tuhottua.

Kortteja kun olen askarrellut vaikka kuinka viime päivien aikana, isi ja mun oma iskä saivat kumpikin omin kätösin tehdyn kortin. :)

Aviomies-isi sai romantillisen kortin. :)
Aviomies-isi sai romantillisen kortin. :)
Iskä sai tämmösen juhlamajavan, vai karhuko tuo on.
Iskä sai tämmösen juhlamajavan, vai karhuko tuo on.

Oli pakko ottaa aamulla Deeasta kuva, kun tyyppi ei suostunut väistämään sängyltä vaan jäi sitten päiväpeiton alle köllöttelemään. :D

Koiranpesä. :)
Koiranpesä. :)

2 thoughts on “Isänpäivän puuhia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.