Kirpputorilöytöjä ja lenkkeilyä

Käytiin perjantaina naapurikunnassa kirpputorilla ja kannatti käydä! Ostokset maksoivat yhteensä 5,20€ ja tuolla summalla saatiin 5 x Tieteen kuvalehteä, kaksi pipoa, huppari, kahdet housut ja välikausipuku. Tuo puku maksoi huimat 50 senttiä, ihan älytön löytö! :)

Lapsi valitteli viikonloppuna kurkkukipua (ja nyt valittelen mää samaa oiretta) ja su-ma yönä sitten nukuttiinkin hyvin levottomasti, kun meiän sänkyyn änkesi pyörimään ja niistämään nuhanenäinen pikkutyttö. Viime yö meni jo sentäs rauhallisemmin eikä nenä vuotanut enää niin paljon. Pian sitten varmaan mun nenäni alkaa vuotaa, mutta en kyllä edes muista koska mulla viimeksi olisi nuha ollut, varmaan joskus viime talvena?! Kuumetta ei lapsella ole ollut lainkaan eikä nyt enää kurkkukipuakaan, joten mentiin sitten koko perheen voimin pienelle koiralenkille, kun oli lämmintä (+7°c) ja aurinkoista. :)

Deegis odottaa koska päästään lähtemään kävelylle.
Deegis odottaa koska päästään lähtemään kävelylle.
Tässä kuvassa 50 sentin välikausipuku ja 20 sentin pipa. :)
Tässä kuvassa 50 sentin välikausipuku (joka on vielä hiukan kasvuvarainen) ja 20 sentin pipa. :)
Sillankaide höyrysi hienosti auringonpaisteessa ja lapsi koitti vissiin ottaa höyryä käteensä. :)
Sillankaide höyrysi hienosti auringonpaisteessa ja lapsi koitti vissiin ottaa höyryä käteensä. :)
Ihana ihana aurinko!
Ihana ihana aurinko!
Vino vene.
Vino vene.

2 thoughts on “Kirpputorilöytöjä ja lenkkeilyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.