Pihalla

Otin eilen aika kasan kuvia talolta, kun oli nätti ilmakin sopivasti. Tässä nyt ekana kuvia pihalta.

IMG_8872
Taloon kuuluu kaksi ulkorakennusta. Ja ah niin ihania vuorenkilpiä. Oikeesti vihaan tuota kasvia, mutta ehkä me tullaan toimeen. (Tai sitten mä murhaan ne vahingossa.)
IMG_8873
Tuossa näkyy lisää ihania vuorenkilpiä. Ja se toinen ulkorakennus.
IMG_8877
Talon edessä, tien ja joen toisella puolella, on paperitehdas. Tullaan siis asumaan joen ja tehtaan vierellä.
IMG_8878
Tyylikästä ulkokalustemuotia! ;) Tuohon kyhätään sitten joku ihana ulko-olohuone kesällä. Nuo kalusteet eivät siihen ihanuuteen sitten kuulu, haha!
IMG_8885
Aurinkoinen talonkulma.
IMG_8886
Ei hassumpi maisema talon kulmalta!
IMG_8887
Tässä samalta paikalta toiseen suuntaan kuvattuna.
IMG_8888
Se kivijalka…! Ja tuohon talon eteen saa keväällä ja kesällä kukkaisloistoa. Sainkin tänään anopilta lahjaksi 101 keltaista ja 101 punaista kukkasipulia, siinä on vähän urakkaa ;)

Tänään käytiin siivoamassa talolla. Taas vähän heikosti nukutun yön jälkeen (heräsin klo 5 kun pikkulikka hiipi meiän sänkyyn jatkamaan uniaan) saattoi vähän väsyttää sen siivousurakan jälkeen. Anopille iso kiitos ikkunoiden pesemisestä! Sen lisäksi tuli imuroitua, pestyä lattiat ja hinkattua rappusia ja seiniä ja vaikka mitä puhtaiksi. Kaikenmaailman tahroja olikin kaikki paikat täynnä. Nyt on kuitenkin siivottu sillä tavalla, että sinne voi alkaa raahata jo huonekalujakin. Kunhan vain saadaan lainaksi siihen sopivaa kalustoa, omaan autoon ei ihan sohvia ja muita isoja asioita tungeta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.