Tämän päivän puuhia

Tämän päivän puuhia

KOLMAS postaus jo samalle päivälle, whaaaat!? 😀 Mutta juu, tänään me metsästettiin sammakoita ja liskoja. Saaliina oli vanhan kodin terraariosta kolme kiinankellosammakkoa (alunperin hommattiin joskus 10 vuotta sitten ekat sammakot, joiden jälkeläisiä nuo ovat), enempää en löytynyt. Joku on saattanut karata sieltä terraariosta, vaikka kaikki pakoreitit onkin suljettu, niin silti ne aina välillä ovelasti pääsevät karkuun. Ja kaikki kolme liskoakin olivat hyvässä lihassa – kaksi Kalifornian salamanteria (nekin noin vuodelta 2006) ja yksi kylkiluuvesilisko, joka ei kyllä ole ihan kylkiluuvesilisko. 😀 Joo, lisko mikä lisko. Tässä hiukan kuvasaldoa kavereista. Noita otuksia voisi kyllä katsella vaikka kuinka kauan, ne on suloisia!

IMG_9164

Tälläinen kasvimäärä otusten terraariossa oli.

IMG_9167

Ja tässä kuva toisesta päästä, joka oli vielä enemmän rehevöitynyt. Otettiin noita kasvejakin talteen, osa meni juurineen uuteen terraarioon ja pistokkaita maljakkoon odottamaan juurtumista.

DSCN0604

Kiinankellosammakko

DSCN0613

Ja toinen.

DSCN0615

Nää salamanterit on ihan hirmu suloisia ja ihanan pehmeitä kun tuollaisen ottaa käteen.

IMG_9180

Kaverukset 🙂

IMG_9191

Sammakko yritti päästä karkuun kuljetusboksista, muttei kiipeäminen sujunut.

IMG_9194

Mutkaisa lisko.

IMG_9197

Nää tulee tosi hyvin toimeen keskenään.

IMG_9200

Tässä se toinen liskolaji. Tyyppi on melko hyvinsyönyt 😀

IMG_9202

Poseerausta auringonpaisteessa.

IMG_9209

Tässä se oravien ex-kämppä, josta tuli hyvä asunto liskoille ja sammakoille. Kasvillisuutta on tosiaan vasta ihan vähän, mutta lisää tulee kunhan kasvit juurtuu.

Ja näiden eläintouhujen jälkeen onkin sitten pelattu piiiitkästä aikaa koko ilta Wiillä Super Mariota. Koko perheen yhteistä hupia, tai tuskaa. 😀

IMG_9203

Näissä aavikkokentissä tahkottiin kauan, mutta päästiin lopulta seuraavaan lumiseen maailmaan.

IMG_9204

Lumi-Kukka avustaa näissä paikoissa mua. 🙂

IMG_9207

Pieni pelaaja. 🙂

Huomenna rakkahin ystäväni Pia tulee meille ja mennään meiän lähikirpputorin kautta Raumalle, jossa käydään ehkä Taidemuseossa (oooooh!) ja sellasessa touhupajassa, jossa saa lapset askarrella ja huovutella. Ei voi tulla kuin kiva päivä, jee! 🙂

2 Responses »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.