Jummijammisaatana – elämää kuusveen kanssa

Lapsi laukoi autoiltalenkillä tuon otsikossa olevan jummijammisaatanan, kun ei kuullut takapenkille mitä me isin kanssa puhuttiin etupenkillä. Juu, kyllä meiän kuusvee osaa jo kiroilla komeasti tarpeen vaatiessa. Mistä lie oppinut moisen taidon, siis kun mähän en kiroile (hehe). :D Kuusvee tykkää pelata Super Mariota Nintendo Wiillä iskän ja äitin kanssa. Kuusvee rakastaa yllätyksiä ja silloin tällöin onkin kiva kehitellä/ostaa joku pieni yllätys ihan muuten vain. Kuusvee suunnittelee jo kovasti tulevaisuuttaan siihen tyyliin, että aikuisena ostan sellaisen ja sellaisen koiran ja pupun ja kerään Littlest Pet Shoppeja ja perustan yrityksen jossa koirien turkkeja leikataan. Kuusvee odottaa esikoulua, syksy on sen vuoksi paras vuodenaika. Kuusvee haluaa kesällä uimarannalle. Kuusvee haluaa kesällä joskus grillata. Kuusvee haluaa mennä Saksaan ajelueläintarhaan, josta pääsee suoraan huvipuistoon. Kuusveen eka hammas heiluu vasta nyt, saas nähdä irtoaako se joskus. Kuusvee leikkii vain alastomilla barbeilla. Kuusvee avaa mielellään mun kanssa postin tuomia kauppani paketteja ja tutkii mun kanssa millaisia postikortteja maailmalta mulle tulee. Kuusvee tykkää järjestää vanhemmilleen vuodenajasta huolimatta pääsiäis- tai jouluyllätyksiä. :) Kuusvee tykkää auttaa puutarhahommissa, siementen kylvämisessä ja muussa puuhassa. Kuusvee rakastaa jäätelöitä ja odottaa milloin jäätelökioski aukeaa, jotta saisi ostaa taas sateenkaarijäätelöä. Kuusvee ei tällä hetkellä viihdy lainkaan ruokakaupassa, joten välttelemme koko perheen yhteisiä kauppareissuja. Kuusvee osaa jo soittaa ”omalla puhelimellaan” (mun vanha puhelin ja liittymä) äidille jos tulee jotain asiaa sillai kun äiti ei ole kotona. Kuusvee on myöskin hyvin näppärä iPadin käyttäjä ja haaveilee jo omasta tietokoneesta, jonka haluaa sitten kun menee kouluun. Kuusvee osaa laskea jo aika pitkälle ja on selvästi kiinnostunut numeroista. Kirjaimet ei vielä kiinnosta niin paljon, mutta kaikki ajallaan. Kuusvee tykkää kun luetaan jo vähän isompien lapsien kirjoja joita lainataan kirjastosta e-kirjoina (ehkä voisi lainata ihan normikirjoinakin niitä vähän isompien lasten kirjoja joiden lukemiseen menee useampi ilta). Kuusvee on yhä yökyöpeli, joka valvoisi vaikka joka päivä yöhön asti jos saisi ja nukkuisi sitten pitkälle aamupäivään. Ja jonka mielestä nukkuminen on ihan tyhmää. Nukkumisrytmi on vauvasta asti ollut valvomispainoitteinen, erikoinen tyyppi. :) Kuusvee on kiinnostunut englannin kielestä ja oppii jatkuvasti uusia sanoja. Kuusvee tykkää Minecraftista, katselee Youtubesta pelivideioita. Tosin Super Mario on nyt enemmän in. Kuusveellä ei ole mitään allergioita (no ei kai kun esim. pikkuipanana söi koirankupista ruokaa, vastustuskyky kuntoon kotikonstein, hih). Kuusvee tykkää halia ja kiitti viimeksi tänään kirpputorilta raahatuista vaatteista isolla halilla. :) Kuusvee on ihana, fiksu, kaunis ihmisen alku. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.