Happy Planner -viikko ennen kynäilyä

IMG_0469

Olen ollut tylsä tuon kalenterini kanssa viimepäivinä, olen vain kirjoittanut sivut täyteen tekstiä ilman mitään ihmeempiä koristuksia. Nyt sitten taas kokeilin tehdä näin, että koristelen viikon etukäteen. Jospa näillä eväillä saisi sitten taas vähän pirteämmän näköisen viikon aikaiseksi. :) Nää koristeet on Simple Storiesin Bloom&Grow-sarjaa. Omani löysin Dekorettesta.

2 thoughts on “Happy Planner -viikko ennen kynäilyä

  1. Oon katsonut muiden etukäteen koristelemia sivuja ja ihmetellyt kuinka sinne mahtuu enää kirjoittamaan yhtään mitään. Huomasin että mulla täyttyy kalenteri miltei kokonaan tekstistä kun on olevinaan niin paljon asiaa :D

    Kivat ”ilmavat” koristelut sulla, tykkään!

    1. Joo ihan samaa olen ihmetellyt, ehkei kaikki sitten edes kirjoita niin paljon päivien tapahtumista. Ite saisin kyllä vaikka ihan mineimmälläkin käsialalla sivut täyttymään pelkästään tekstillä :) Ja noita koristeita kiinnittäessäni mietin, että mahtaako tuohon enää tarpeeksi mahtua tekstiä. Onneksi tuohon on helppo lisätä lisälappusia väliin, jos tarvii saada enemmän kirjoitettua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.