Ilta-ajelulla ja pelihöpinää

Ilta-ajelulla ja pelihöpinää

Eilen illalla taas hypättiin Paon kyytiin ja lähdettiin ajelemaan. Päätin että nyt otetaan kaikenlaisia valokuviakin reissun varrelta, jotta saadaan kuvamateriaalia blogiin. Ja näin tehtiin! Päädyttiin aika pitkälle lenkille, mutta mikäs siinä kun oli tankki täynnä bensaa ja moottorin lämmötkin pysyi kurissa. 🙂

DSCN1412

Taas lähdetään reissuun! Deea kyllä tykkää autoilusta, tai ei ainakaan vihaa sitä niin kuin joskus pienenä. 🙂

DSCN1416

Melko kaunis taivas Uusikaupunki-Harjavalta tiellä.

DSCN1419

Mentiin tän rakennuksen ohi, olen sen monesti tuosta pikatieltä nähnyt ja nyt sitten mentiin ihan sen vierestä pikkutietä pitkin.

DSCN1420

Ton edellisen kuvan rakennuksen kulmilla oli komia kyltti!

DSCN1426

Pellot on kauniita! Kyttäilen aina eri vilja- ja kasvilajeja pelloista.

DSCN1432

Kauraa, vaan ei vielä valmista kauraa. 😀

DSCN1438

Söpö elämää nähnyt maatilarakennus. Lumi-Kukan mielestä tää oli kamalan ruma. 😀

DSCN1441

Hänkin on vähän nähnyt elämää ja kokenut kovia.

DSCN1444

Tuon äskeisen ladon sisältä kurkisti traktorivanhuskin.

DSCN1448

Maissipelto! En ole ikinä ennen varmaan omin silmin tuollaista nähnyt, en Suomessa ainakaan.

DSCN1449

Tässä rakennuksessa näen silmät ja suun, siksi se on sympaattinen.

DSCN1450

Hänenkin selkänsä on vähän notkahtanut aikojen saatossa.

DSCN1452

Kuinka söpö vanha pihapiiri! Ihana tuo vino antenni talon katolla.

DSCN1454

Emme jääneet junan alle tätä kuvatessa 😀

DSCN1455

Monikätinen peltihäiskä!

DSCN1460

Ihana autiotalo!

DSCN1461

Kyllä oli hieno paikannimi, ehkä pitäisi joskus käydä Suolistossa.

Tuon autoretken jälkeen oli kyllä ihan väsynyt olo, on se autossa istuminenkin rankkaa puuhaa! Jaksettiin silti vähän aikaa vielä pelailla Lumi-Kukan kanssa Wii U:lla Super Mario 3D Worldia, jossa tänään päästiin vihdoin viimeiseen linnaan! Se viimeinen linna on kyllä aika rajun oloinen paikka. 😀 Ihan mahtavaa kyllä miten paljon Lumi-Kukka on pelaajana kehittynyt ihan tässä kevään-kesän aikana! Siksi me toi Wii U:kin hankittiin, kun ollaan koko perhe innostuttu kovasti pelaamisesta. Wiille ei tuntunut järkevältä hommata enää uusia pelejä, kun tuolle U:lle on paljon kivempia ja hienompia pelejä. Ei meillä vasta ole kuin konsolin mukana tullut Mario Kart, sitten toi 3D-Mario ja Mario Party 10. Kirjastosta ollaan lainattu pelejä Wii U:lle ja PS3:lle. Minecraftin hankkimista Wii U:lle harkitsen, kun se on kirjastosta lainassa PS3:lle ja sitä kyllä tytsi tykkää pelailla. Ja on opettanut mutkin pelaamaan! Mää en kyllä ihan täysin tajua mikä se pelin idea on. Siis okei, rakennetaan ja seikkaillaan ja keräillään kamoja, mutta emmä silti ihan hiffaa sitä punaista lankaa. 😀 Vielä ei olla kokeiltu mitkä kaikki Wiin pelit käy tohon U:hun, kun moni peli ilmeisesti on yhteensopiva. Ja kuinka mainiota, että Wiin ohjaimet sopii Wii U:n kanssa yhteen, niin ei ole tarvinnut ohjaimia ostaa.

Meillä on muuten jännä tilanne täällä, kun yöllä tuli vielä yhden suihkun verran lämmintä vettä, mutta mun suihkuuni sitä ei enää riittänyt. Eikä ole sen jälkeen lämmintä vettä tullut. :O Ukkeli soitti huoltopäivystysihmiselle, joka sanoi että vikaa tutkitaan. Tää koko meiän tie on ilman kuumaa vettä. Kaukolämpökin näköjään joskus temppuilee. Onneksi on kesä, eikä tarvi palella! 🙂 Ja onhan tää kylmän veden kanssa eläminen ihan normaalia arkea meille, kun vanhassa kodissa joskus se öljy pääsi loppumaan yllättäen ja lämpö loppui siihen. Jospa iltaan mennessä olisi taas tuo lämpöjuttu korjattu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.