Kesäkuun kirjat

Sain kesäkuussa luettua/kuunneltua peräti 6 kirjaa. Luin yhden, kuuntelin viisi. Kuuntelin kirjoja 40 tuntia. Ihan hyvä suoritus siihen nähden, että en muutamaan viikkoon kuunnellut töissä kirjoja, koska uusi reitti vaati keskittymistä.

Luetut kirjat:

  • Juuret Jylhäsalmella – Kirsi Pehkonen 

Kuunnellut kirjat:

  • Taivas on meidän – Luke Allnutt
  • Kenraaliharjoitus – Anna-Leena Härkönen
  • Ei muisteta pahalla – Veera Nieminen
  • Ihan ystävänä sanon ja muita kirjoituksia – Anna-Leena Härkönen
  • Yllätä minut – Sophie Kinsella

Kirsi Pehkosen Jylhäsalmi-sarjaa suosittelen lämpimästi kaikille maalaisromantiikan ystäville. Tää oli tuon sarjan kolmas kirja ja aivan yhtä ihana kuin kaksi ekaakin. Anna-Leena Härkösen kirjat ovat taattua laatua, niitä on aina kiva lukea. Samoin Sophie Kinsella.

Luke Allnuttin ”Taivas on meidän” oli ihan riipaisevan surullinen kirja. Sen jälkeen oli pakko saada jotain kevyempää kuunneltavaa, kun tuossa mentiin aika syvissä vesissä. Kirjassa siis lapsi kuihtuu pikkuhiljaa kasvainten runtelemana. :(

Veera Niemisen ”Ei muisteta pahalla” oli loistavaa viihdettä. Kirja sai mut kommentoimaan ihan ääneenkin että ”ei noin voi tehdä” ja se myös nauratti hyvin paljon. :D Jos jossain näkyi kesäkuussa hullu itsekseen käkättävä postiauton kuljettaja kuulokkeet korvillaan, se olin mää! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.