Lakkolaisen tylsyyttä

Kyllä on kuulkaas tylsää pitemmän päälle tämä postilakkoilu. Ei se, että ei tartte raahata maailmalle kilokaupalla lehtiä ja kirjeitä ja paketteja ja lasten ruokia, sitä ilman voisin kyllä olla pitempäänkin kun mulla toinenkin työ on. Mutta kun tuo lakko on lamaannuttanut verkkokaupankin. Ja ihan ymmärrettävästi. Kuka tarvii postikortteja aikana, kun ei tiiä koska niitä edes voi taas lähettää? Ja kuka haluaa maksaa pakettien postimaksuja tilauksistaan, kun jossain vaiheessa väistämättä taas saa tilauksen kulkemaan normaaleilla pienillä postimaksuilla? En mä itekään ole tilannut lakon aikana mitään. Lakkoa edeltävänä viikonloppuna tilasin imurin (koska se oli viimeinen kappale ja koska meiän vanha imuri on aivan totaalisen surkea!) ja se tuli toisena lakkopäivänä noudettavaksi asiamiespostista. Muuten en ole verkkokauppoihin mennyt ostoksille.

Olen nyt viimeisten 11 päivän aikana kirjoittanut kynä sauhuten kirjeitä. Ja tuossa ylläolevassa kuvassa on todistusaineistoa. :D Postia on lähdössä Suomen lisäksi Norjaan, USA:an, Taiwaniin, Singarporeen, Brasiliaan ja Kanadaan. Kun vaan saisin nuo joskus lähettää! Voisihan ne nyt jo lähettää, mutta mitä järkeä kun ei ne mihinkään kulje. Enää ei ole yhtään kirjettä vastattavana, joten mitä mä nyt sitten kirjoitan?! Pitää ehkä seuraavaksi tarttua kauppani kirjanpitoon ja puuhastella sitten sen parissa, kun ei postcrossing-korttejakaan voi kirjoittaa kun ei tiiä koska posti taas kulkee.

Arvasin, ettei sitä lakon sovintoesitystä tultaisi tänään hyväksymään, mutta jotenkin se kielteinen päätös silti aiheutti epätoivoa. Kun tuntuu että osapuolet ovat yhä valovuosien päässä toisistaan. Uskon siis kyllä että vielä perjantainakin menen lakkovahtivuoroon, kuten myös huomenna aamulla. Ja tällä menolla varmaan vielä ensiviikollakin… :(

Mutta niin, uusi imuri. Se on tosi hyvä! Se imi tänään jopa koiran piilottaman dentastixinkin yhdessä hujauksessa. :D Mitäs tungin imurin putken sellaseen koloon, johon en nähnyt kunnolla. Vanha imuri ei olisi jaksanut sitä puruluuta liikuttaakaan… Se on Boschin MoveOn -niminen imuri. Se on vaaleansininen, mun inhokkivärini normaalisti, mutta tuon sävy on sellanen pastellinen, että se on söpö. Se ei huuda, siinä on ihanan pitkä virtajohto ja se tekee työnsä tehokkaasti. Hyvä ostos! Ja varmasti lisää mun imurointi-innokkuuttani. Tehoton imuri on jännästi sitä intoa syönyt viimevuosina…

Sellasia kuulumisia tänään. Ehkä tämäkin harrastus aktivoituu, kun on ainakin aikaa toistaiseksi vaikka muille jaettavaksi. Heippa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.